Irmak - Zonguldak Line Underpass sareng Hydraulic Bridge Project

TCDD 2. Daerah Jalan Panutupan Irmak - Zonguldak Jalur sareng Panawaran Proyék Hidrolik

Jalur Kareta api Nagara Turki (TCDD). Direktorat Daerah, mak Irmak - Zonguldak Line Km: 2 + Project 296 Underpass na Km: 400 + 322 work A karya karya préparasi Sasak Hidrolik "lembut dibéré dinten 630 Agustus 06.
Investment JournalNumutkeun inpormasi anu ditampi ku; Biaya estimasi tina tawaran lembut sareng tawaranana (TL) nyaéta 172.000 TL saperti kieu
1. Sunko Konstruksi 34.700
2. DTA Project 38.100
3. Téknik Transportasi 74.000
4. Orion Desain 74.440
5. Yapıfen Téknik 78.000
6. Özdeha Téknik 79.950
7. Yolsu Téknik 89.900
8. Epro Téknik 154.000
9. Apron Téknik 158.000
10. Erbil Project 195.000
Rujukan: Investasi 1243 / 27 Juli 2015 (PM)

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 11

Aya bewara ngayakeun: Software and Rojongan Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Ngayakeun bewara: gaw DOKTER Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 11: 30 - 12: 30
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Béja Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Gudang Taun, Pangiriman sareng Layanan Angkutan

Nopémber 11 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
Ngeunaan Levent Ozen
Unggal taun,-speed tinggi sector rail, pamingpin Éropa dina tumuwuh Turki. Investasi di karéta, nu nyandak kagancangan ieu tina karéta-speed tinggi, terus nambahan. Sajaba ti éta, kalayan Investasi anu dilakukeun pikeun angkutan di kota, bentang seueur pausahaan urang nyieun produksi domestik. Ista kabérés yén produksi karéta nasional tren gancang sareng Turki sareng parantos dimimitian di pausahaan anu dipiceun ka pausahaan anu ngahasilkeun produksi tram domestik, lampu rail jeung subway kandaraan doméstik. Kami bungah kacida janten dina méja reueus ieu.

Janten kahiji komen

koméntar