Kareta api Azerbaijan jeung Iran ngahiji dina ahir 2016

Azerbaijani sareng rél Iran bakal ngahiji dina tungtung 2016: Duta Iran ka Azerbaijan Mohsün Pakayin ngumumkeun yén karéta api dua nagara bakal ngahiji dina tungtung 2016.


Pikeun ngahijikeun karéta Iran jeung Azerbaijani, sisi Azerbaijani kedah ngawangun 7 km sareng sisi Iran kedah ngawangun karéta 2 km.

Pakayin: '' Sisi Azerbaijan, 10 ngumumkeun yén konstruksi karéta api badé énjing. Dina waktos anu sami, jambatan meuntas walungan diperyogikeun di Astara. Persetujuan jambatan ayeuna parantos ngahontal. Kadua nagara mangrupikeun gerbang antara Asia sareng Éropah sareng waé janten pusat transportasi sareng transportasi. Iran bakal ngagaduhan terminal adat ku kapasitas 4 juta ton per taun di Astara. '

Ngarujuk kana proyék karéta Rasht-Astara, Duta nyarios yén aya rundingan sareng Cina sareng Rusia pikeun ngabiayaan proyék km 170.


Milarian Berita Railway

1 Comment

  1. Di dieu khorassan sanggeus kareta antara Kars, Erzurum proyék katuhu pikeun Turki ninggalkeun karakurt Kağızman, anu mangrupa gabungan Nahçev ığdır kaluar. Geus aya karéta api antara Nakhchevan sareng Tabriz.

koméntar