Akina Toruna Olahraga Cinta Demirspor 75 Taun (Galeri Poto)

Ati Kasih Toruna Olahraga Kasih Demirspor 75 Jaman: Kegiatan Sivas Demirspor Club 75.yıl dina lingkup taun, Demir Sivas Demirspor ti baheula dugi ka ayeuna "diayakeun program peringatan. Sivas Demirspor Club ngagungkeun taun 75 kalayan wengi anu luar biasa, dimana anjeunna ngalatih atlit dina seueur cabang sapertos Football, Basket, Bola voli, Panjat Pinang, Athletics, Tinju, Taekwondo, dimana para pegulat legendaris sapertos Hamza Yerlikaya, Wrestler World Century and World Juara Taha Akgül dilatih di balai legendaris.

Program peretan Pusat Budaya Ataturk anu diayakeun di Gubernur Sivas Alim Barut, Wakil Walikota Ahmet OZAYDIN, Sivas Wakil Olahraga Diréktur Salim Kilic, pegulat Juara Eropa sareng Dunya Taha Akgul, Présidén ASKF Zeki Ekici, wakil asosiasi dasar Olahraga, urut Usaha Olahraga Nasional Nasional Aydıner Gültekin, manajemén Cithakan Railroad Trade Sivas Cabang, tilas anggota Badan Sivas Demirspor Club, Tilas atlit sareng atlit aktipkeun olahraga di cabang anu béda anu dihadiran.

Kami bakal muji Demirspord di hareup

Gubernur Sivas Alim Barut nyarios dina biantarana, "Pikeun jadi nagara; cicing babarengan dina masa lalu sareng hirup babarengan di hareup. Sababaraha unsur anu janten nagara sacara budaya, olahraga, sareng institusionalisasi dina unggal widang. Di dieu, Sivas Demirspor Club ogé geus institutionalized, identitas sorangan, anjeunna dijieun kapribadian, sadaya geus dilayanan teu ukur keur Sivas di Turki sarta mangrupakeun salah sahiji ngaran dibédakeun kami tina lembaga ieu announcing ka sakabeh dunya. Kusabab anjeunna paduli sareng jalma ngora, kuring percanten; Di hareup urang bakal muji Sivas Demirspor deui. Lebetkeun arsip, tingali sabaraha propinsi anu tiasa ngangkat juara Olimpiade sareng juara dunya. Sivas panginten salah sahiji propinsi anu ngalatih juara Olimpiade, dunya sareng Éropa. Ieu ngan tiasa kajantenan ngalangkungan taunan 75, klub ngadeg. Abdi hoyong hatur nuhun ka sadayana anu nyumbang kana susunan wengi ieu. "Ceuk Anjeunna.

Tujuan tina Demirspor nyaéta pikeun ngalatih jalma-jalma anu hadé

Tüdemsaş General Manager sareng Présidén Sivas Demirspor Club Yildiray Kocarslan dina ucapan na bubuka, Sivas Demirspor Club mangrupikeun gerakan budaya anu penting di Sivas, kagiatan olahraga, ogé individu anu gunana sareng jalma anu hadé pikeun masarakat, saurna. Koçarslan nyatakeun, "Di handapeun payung Sivas Demirspor Club, anu didirikeun di 1940, Demiryolcular parantos nyumbang kana budaya sareng olahraga kota urang salami sababaraha taun sareng masih neraskeun kontribusi. Sivas Demirspor Club, ogé olahraga olahraga dina hal pamasangan, sapertos sateuacan, urang teraskeun ngiringan proyék saatos éta. ”

Koçarslan, ”Naon anu bagja pikeun kuring; 75. Abdi di dieu ayeuna janten Présidén Klub tina tangkal kapal terbang anu saé mapan sareng buta ieu.
Sivas Demirspor Club neraskeun kagiatanana kalayan sumanget amatir sareng pamahaman profésional kalayan juara anu parantos dikaluarkeun. Abdi hoyong ngucapkeun hatur nuhun pisan ka juara lami anu sumping ka ngahargaan wengi anu bermakna ieu ku datangna ti luar propinsi, sareng ngalaksanakeun salam ka kuring ka manajer, atlit sareng peminat Demirsporlu anu sanés diantara kami.

Diréktur Provinsi Pamuda sareng Olahraga Layanan Salim Kilic sareng Présidén Klub Olahraga Amatir Zeki Ekici dina pidato na, Sivas Demirspor Club's 75 taunan bosok dina sajarah sareng nyarios yén aranjeunna bangga kasuksésan na.

Demirspor nawiskeun jasa anu hébat pikeun gulat Turki

Taha Akgül, pegulat Jawara Dunya urang anu suksés ngawakilan nagara urang dina juara gusti internasional Sivas Demirspor Club, nyatakeun dina pidato yén Sivas Demirspor Club nyayogikeun jasa dina sagala cabang amatir, utamina gusti. Akgül ngungkabkeun, Kul Demirspor Club ayeuna gaduh urang gusti anu caket sareng 100 kalayan jasa ti bumi sareng nyiptakeun raga di gim gim sareng ngantunkeun di bumi. Kuring ningali ieu salaku layanan anu hadé pikeun pihak Panjat Pinang Turki. Abdi hoyong hatur Manager General Yıldıray Koçarslan pikeun usahana na. "Ceuk Anjeunna.

Gubernur Sivas Alim Barut sareng Manajer Umum Tukang Tukang Yıldıray Koçarslan ngintunkeun Jawara Dunya Taha Akgül kalayan témplat sareng kembang kanggo jasa na ka Sivas Demirspor sareng gusti Turki.
Sivas Sivas Demirspor ti jaman baheula dugi ka dinten ayeuna mangrupikeun program peringatan dina cabang di Klub Sivas Demirspor, Pangurus delegasi Téknik dipidato ku pengenalan atlit.

Dina tungtung wengi, lagu Sivas Demirspor dicarioskeun babarengan ku para tamu.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar