Lembut pengumuman: Overpass di Irmak Zonguldak Line Çerkeş KM: 205 + 083

Irmak Zonguldak Line Çerkeş KM: Lingkungan tingkat 205 + 083
TCDD 2. REGIONAL DIRECTORATE PROVINCIAL AND CONSTRUCTION SERVICE DIRECTORATE
IRMAK ZONGULDAK LINE ÇERKEŞ KM: 205 + 083 Hiji candak dina PADAGE Karya pangwangunan bakal diserarkeun kalayan prosedur lembut kabuka anu luyu sareng Pasal 4734 Hukum Public Public No. No. 19. Inpo wincik tentang lembut dijelaskeun di handap.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2016 / 752
1 of Administrasi
a) Alamat: Marsandiz Mevkii 06005 Behiçbey YENİMAHALLE / ANKARA
b) nomer Telepon sareng fax: 3123090515 - 3122111571
c) Alamat surélék: mehmethanifiogut@tcdd.gov.tr
z) Alamat internét dokumén lembut tiasa ditingali: https: //ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Kualitas, jenis sareng kuantitas: Ø100cm diameter diaméterna tuang tihang, jembatan di beton beusi, nempatkeun baja prestressed di tempatna, ø14-ø32mm kanggo boki baja ribbed beton anu disusun benda sareng senipatan, Papan témbok Precast anu disusun ku strip galvanized
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: Çankırı
c) tanggal Mimiti: 7 bakal dikirimkeun dina waktos salami ti tanggal tandatanganan kontrak sareng karya bakal dimimitian.
d) Lilana gawé: 180 (saratus dalapan puluh) dinten almenak ti pangiriman tempat.
3- lembut
a) Location: TCDD 2.
b) Tanggal sareng waktos: 11.02.2016 - 10: 00

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

Sal 12

Perolehan Perolehan: Pasokan sareng Ngajaga Sistem Téknologi Informasi

Nopémber 12 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
Sal 12

Perhatosan Tender: Pengangkutan Penumpang Karéta Sivas Bostankaya ku Beus

Nopémber 12 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

Nopémber 13 @ 09: 30 - 10: 30
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Ozen
Unggal taun,-speed tinggi sector rail, pamingpin Éropa dina tumuwuh Turki. Investasi di karéta, nu nyandak kagancangan ieu tina karéta-speed tinggi, terus nambahan. Sajaba ti éta, kalayan Investasi anu dilakukeun pikeun angkutan di kota, bentang seueur pausahaan urang nyieun produksi domestik. Ista kabérés yén produksi karéta nasional tren gancang sareng Turki sareng parantos dimimitian di pausahaan anu dipiceun ka pausahaan anu ngahasilkeun produksi tram domestik, lampu rail jeung subway kandaraan doméstik. Kami bungah kacida janten dina méja reueus ieu.

Janten kahiji komen

koméntar