Pusat Kaynarca - Pendik - Tarzna Tuzla sareng Center Pendik - Kaynarca Tengah Metro Lines Project

Istanbul BB Kaynarca Merkez - Pendik - Tuzla Shipyard Metro sareng Pendik Merkez - Kaynarca Merkez Metro Lines Project konstruksi diperkirakeun diumumkeun taun ieu.
Perkembangan anyar ngeunaan tenderitas "Kaynarca Center - Pendik - Tuzla Shipyard Metro sareng Pendik Center - Kaynarca Center Metro Lines ecek bakal direalisasikeun ku Istanbul Metropolitan Municipal Infrastruktur Proyék Diréktur.
Investment JournalDumasar inpormasi anu ditampi ku; lembut lembut diperkirakeun diumumkeun taun ieu. Proyék ieu kalebet dina Program Investment 2016 Taun Munisipalitas salaku bagian tina Proyék Kredit Asing.
Sakumaha dipikanyaho, kontrakna ditandatanganan dina 31 Juli 2014 sareng Yüksel Project - Ove Arup joint venture anu meunang tender pikeun persiapan proyék.
Ref.: Majalah Investasi 1193 / 11 Agustus 2014 (IY)




Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar