Jaringan rail Iran jeung Azerbaijan bakal dihijikeun nepi ka ahir taunna

Jaringan karéta Iran jeung Azerbaijan bakal ngahiji salami tungtung taun: Présidén Kareta api Azerbaijan Cavid Gurbanov nyarios yén kareta karéta 8,5 km bakal diwangun ku tungtung taun 2016, anu baris ngahiji jaringan kareta api Iran jeung Azerbaijan dina kerhid jalan koridor "North-South".
Gurbanov: ihale Dina mangsa nu bakal datang, bakal ditahan lembut pikeun pausahaan konstruksi. Dugi ka tungtung taun antara dua nagara moal aya cekap sareng jambatan. "Cenahna."
Tungtung nu sejen Koridor Angkutan Kalér-Selatan mimitian ti India parantos réngsé di Finlandia. Garis jalan total nyaéta 5 rebu km sareng kalolobaanana ngaliwatan Azerbaijan.


sumber: tr.trend.az


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar