Alstom sareng Perancis Kareta api Pasatujuan sareng Iran Railways

Alstom sareng Perancis Railways Sign Agreement with Iran Railways: Panawaran anyar anyar parantos diandatanganan antara perusahaan Perancis Alstom sareng Organisasi Pengembangan Industri Iran sareng Rinnovasi (IRDO). 27 Numutkeun kana perjanjian anu disaluyuan dina Januari di Paris, Perancis, Alstom sareng IRDO bakal digawé babarengan dina cara kumaha cara kumaha pausahaan baris asup pasar kareta Iran.
Pasatujuan anu disalabarkeun di Paris disaluyuan ku Menteri Industri Iran Dr Reza Norouzzadeh sareng Présidén Alstom sareng CEO Henri Poupart-Lafarge. Alstom nyatakeun yén perjanjian mangrupikeun léngkah anu penting pikeun pangwangunan sarta modernisasi Iran Railways.
Sejen kasatujuan ku Iran Iran Railways sareng French Railways (SNCF). 27 Numutkeun kana perjanjian anu ditandatanganan dina Januari, Perancis Kareta api bakal ngabantu ngabenerkeun sababaraha stasiun na kareta api Iran, nyaéta proyék karéta gancang sareng organisasi Railways Iran.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar