Kareta api Italia sarta Kareta api Iran mangrupakeun tanda tangan anyar

Jalur Rel Kereta api Italia sareng Iran Kareta api Pasangan anyar: Railways Italia (FS) sareng Rélis Islam Républik Iran Iran (RAI) negeskeun kontrak anyar dina Pébruari 9. Numutkeun kana perjanjian disaluyuan ku Présidén Iran Railways Dr. Mohsen Pour Seyed Aghaei sareng CEO Italia Railways Renato Mazzoncini di Tehran, Ibu Iran, Ikon Italia Kacamatan satuju kana ngembangkeun Kareta api Iran, ngahadnkeun jalur kareta api gancang sareng ngahasilkeun karéta keur kaperluan nagara.
Italia Kareta api bakal ngabantu Iran Railways dina rarancang sareng ngawangun jalur kareta api anu gancang antara Teheran-Hamedan sareng Qom-Arak. Leuwih jauh di kota Italia, nu cabangna Italia Railways, 400 km sapanjang karéta Tehran-Qom-Isfahan gancang pisan baris ngalarapkeun studi gabungan sareng Iran Railways. Nilai total tina pasatujuan bakal 5 miliar euro.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar