Azerbaijan sareng Iran bakal gabung sasak énjing

Upacara ngerepkeun poe anu bakal diayakeun isukan pikeun sasak anu bakal ngahiji jaringan kareta api Azerbaijan jeung Iran.


Saatos upacara ngerenkeun, Menteri Economkonomi Azerbaijan Sahin Mustafayev sareng Menteri Téhnologi Iranianmbaran Iran Mahmoud Vaezi bakal ngadamel délégasi dua nagara éta.

Waktosna bakal difokuskeun kerjasama antara dua nagara sareng perluasan koridor angkutan North-Selatan.

Dina perjanjian ieu, sasak tina walungan tina astara bakal diwangun sacara babarengan. Salaku tambahan, pangwangunan karéta Gazvin-Rasht sareng Astara (Iran) - Astara (Azerbaijan) baris dilaksanakeun sakaligus sasak.

sumber: tr.trend.az


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar