Bakal ngadamel koperasi gabungan on Iran jeung Italia karéta

Iran sareng Italia bakal ngoperasikeun dina karéta api: angkutan Iran sareng menteri Abbas Ahundi nyarios kamari kamari di Roma nalika pasamoanna sareng menteri infrastruktur Itali, Graziana Delrio, aranjeunna sapuk dina dua proyék sareng Italia dina rel karéta api.
Dina deklarasi anu diterbitkeun, konstruksi 146 km karéta laju jarak jalan antara Qom sareng kota Erak Iran, di sisi anu sanés, awal proyék laju 260 km antara Tehran sareng Hamedan di cinyusu taun hareup sareng periode atikan di Séptémber taun ieu. mutuskeun pikeun ngamimitian.
Menteri angkutan sareng perumahan Iran, handapeun perjanjian, di kalér-kuloneun Iran ti wates Bazergan ka palabuhan kidul barat laut Iran Khomeini pikeun muka koridor pikeun investasi bareng ditandatanganan sareng Itali, saurna nilai perjanjian ieu 5 milyar euro, cenah. .



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar