Lembut Bewara: Ngayakeun Bahan pikeun Maké dina Ankara Metro Operasi Lines

Suplai Bahan pikeun Mangpaat dina Galur Metro Ankara
Ego umum Direktorat rail Systems Department


Ngayakeun Alam 1 kanggo Dipake dina M2-M3 na M59 Garis Pengetasan Pengetasan Metro Ankara Ngayakeun barang bakal puserkeun ku prosedur lembut kabuka saluyu Pasal 4734 Hukum 19. Inpo wincik tentang lembut dijelaskeun di handap:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2017 / 77092
1 of Administrasi
a) Alamat: Neighborhood Pacuan Kuda Pulisi Avenue Blok No: 5 06330. YENİMAHALLE / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3125071087 - 3125071330
c) E-Surat Alamat: ali.altuner@ego.gov.t
ç) Alamat internét dimana dokumén lembut tiasa ditingali (upami aya): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-lembut sipat matuh
a) Quality, tipe na jumlah:
59 Kalem, Supply Bahan pikeun Dipaké di M1-M2 na M3 Garis of Ankara Metro Plant. Suplai Barang
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat Pangiriman: Subway Operasi Gudang Ankara- Macunköy Yenimahalle / ANKARA
c) Tanggal Pangiriman: Kontraktor tiasa ngadamel pangiriman parsial di handap ieu Signing keuna ku, tapi bakal nganteurkeun barang sadaya dina 30 (tilu puluh) dinten almenak luyu jeung dokumen lembut.

3- lembut
a) Tempat: Direktorat umum EGO Dines Sistim Rail Emniyet Mah. Hipodrom Cad. No: 5 A Blok lanté: 2 Yenimahalle / ANKARA
b) Titimangsa jeung wanci: 29.03.2017 - 15: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar