Armin Tunneling Téhnologi ieu nyieun Investasi dina kapasitas

Armin Tunneling Téhnologi ieu nyieun Investasi dina kapasitas: konstruksi Torowongan sarta operasi dina widang téhnologi Arm Tunneling Téhnologi, terus investasi pikeun nguatkeun posisi maranéhanana di sektor. parusahaan bakal ningkatkeun kapasitas produksina na ku gedong tutuwuhan anyar kalawan 35 53 persen juta patut investasi.

Arcan Makine, anu ngalaksanakeun kagiatan sapertos manufaktur mesin sareng peralatan pikeun konstruksi terowongan sareng konsultasi proyék di handapeun nami Arm Tunnel Technologies, ngagaduhan sajarah taunan 20 dina bidang konstruksi terowong sareng téknologi. Perusahaan neraskeun investasi na pikeun dilegakeun pasar na sareng nguatkeun posisiana dina sektor global. ngawangun pabrik produksi anyar di Turki, dijelaskeun yen aranjeunna dijieun inisiatif perlu taun Armin Tunneling Téhnologi Board Anggota Oğulcan Selcuk, ieu dilaporkeun janten fasilitas produksi anyar pikeun téhnologi torowongan.

Tutuwuhan, anu bakal ditetepkeun kalayan investasi kira-kira TL 35 juta TL, nyatakeun yén aranjeunna ngarencanakeun nempatkeun 2018 dina kuartal kahiji sareng yén kapasitas produksi sacara umum fasilitas bakal ningkat ku 53. Ku ngantebkeun yén aranjeunna bakal ngahasilkeun sababaraha téknologi torowongan sareng alat diimpor domestik sareng investasi pepelakan anyar, saur Selçuk, "Kami ogé hoyong nyiptakeun langkung padamelan. Langsung saatos di commissioning tina tutuwuhan anyar samemehna teu dihasilkeun di Turki bakal ngawitan nyobian ngawangun fasilitas produksi dedicated bisa urang pigawé produksi diaméterna leuwih badag mesin TBM tunneling yén, "cenahna.

Nyarios yén aranjeunna mangrupikeun antara perusahaan utama sektor kalayan proyék-proyék anu dilaksanakeun di luar sareng di luar Turki, Selçuk saur, dina taun 2016, kami nyandak bagian tina proyék 10 di bumi sareng luar negeri. Sapertos ayeuna urang beroperasi di nagara 11. Kami ngiringan ningkatkeun jumlah nagara anu urang usaha sareng pasar target sapertos Siria, Kuwait, Oman, Yaman, Uni Émirat Arab, Mesir, Sundan sareng Yordania ka 2025 dugi ka 20. "
Urang ngahasilkeun mesin nganggo persen 99 domestik

Selcuk nyatakeun yén aranjeunna ogé janten konsultan proyék sareng kontraktor dina sektor ogé manufaktur, sareng nunjukkeun yén mesin pambukaan torowongan TBM, kendaraan layanan terowong MSV, lokomotif sareng sistem serep aranjeunna aranjeunna pikeun sektor torowongan diwangun ku input domestik dina laju 99.

Ngingetan yén mesin pipa jahit anu dihasilkeun dina 2004 kalayan langkung ti 95 persen masukan domestik, ceuk Selçuk, ik Kami ngahasilkeun langkung tina 2016 persén mesin tunneling EPB-TBM anu kami balikeun dina 97 tina alat-alat rumah tangga. Salaku tambahan, urang ngamimitian pangajaran kami pikeun ngahasilkeun kendaraan layanan torowongan (MSV), anu urang réngsé R&D studi dina 2016 lengkep, yerli cenah.

Dina sektor ngembangkeun torowongan, studi P&P ngeunaan téknologi anu inovatif sareng pamekaran diteruskeun supados langkung seueur pagawéan kalayan kurang biaya sareng waktos, Selçuk nyarioskeun yén aranjeunna ngiringan produk anu ayeuna dina dasar prototipe dugi 2020. Turki wungkul 2017-2018 74 taun di basis proyék unit torowongan mesin boring (TBM) yen informasi nu bakal diimpor Selcuk, anu total biaya mesin ieu ieu nunjuk kaluar nu 740 juta euro. Selcuk, 98'e caket kana tingkat produksi domestik mesin CPC sareng téknologi anyar anu dikembangkeun nganggo kolom CPC, aranjeunna hoyong nyumbang kana nyuda dependence luar, saurna.

Proyék metro Istanbul nampi beurat dina sektor

Ditekenkeun yén proyék-proyék metro di Istanbul parantos beurat dina taun-taun ayeuna, Selçuk nyarios, "Sistem rel 2004 kilométer dina 45.1 di Istanbul nembé parantos diambah kana 104.58 kilométer kalayan tambahan sistem rel 149.95 kilométer. Kadikoy, Kartal sareng Pendik dihubungkeun sareng proyék metro. Anjeunna ogé nyatakeun proyék Marmaray réngsé. Nyarios yén konstruksi jalur sistem rel 159.6 kilométer terus di Istanbul, Selçuk nyarios: eli Dasar yayasan sistem rel anu bakal dilayanan kana dugi ka 2019 bakal ditetepkeun taun ieu. "

Sumber: www.dunya.co abdi

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar