Ngayakeun bewara: Irmak-Karabük-Zonguldak Line Antara Çankırı kapanggih di Stormwater drainase Channel Level Pameuntasan Nyieun

Jalur Irmak-Zonguldak Antara Karabük-Çankırı
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 2. Régional purchasing kantor AND inventory kontrol

Irmak-Zonguldak Line Karabuk-Cankiri antara pameuntasan tina Stormwater drainase Channel ka pangwangunan 4734 Hukum Public Public Law Law No. 19 nurutkeun prosedur lembut kabuka bakal dibetarkeun luyu jeung artikel. inpo wincik ngeunaan lembut nu dibéréndélkeun di handap ieu.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2017 / 347224
1 of Administrasi
a) Alamat: Anadolu Pegangsaan via Behicbey YENİMAHALLE / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3122111449 - 3122111225
c) E-Surat Alamat:
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
73,3 m3 Prefabricated Drainage Konstruksi Daya Chimney Konstruksi sareng Ngagantikeun, 4960 kg Kokotor na Konstruksi Stormwater; Casting beusi ductile sareng Proyék Séjén.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: ÇANKIRI
c) Gawé awal: Di poé 7 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 90 ti lokasi pangiriman (salapan puluh) dinten almenak.

3- lembut
a) Location: TCDD 2 Direktorat Daerah Dinas Perjagan sareng Kecék Pariksa Inventory Lembut Kantor Lantai: lantai No: 17
b) Titimangsa jeung wanci: 28.07.2017 - 10: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 18

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 18 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Ozen
Unggal taun,-speed tinggi sector rail, pamingpin Éropa dina tumuwuh Turki. Investasi di karéta, nu nyandak kagancangan ieu tina karéta-speed tinggi, terus nambahan. Sajaba ti éta, kalayan Investasi anu dilakukeun pikeun angkutan di kota, bentang seueur pausahaan urang nyieun produksi domestik. Ista kabérés yén produksi karéta nasional tren gancang sareng Turki sareng parantos dimimitian di pausahaan anu dipiceun ka pausahaan anu ngahasilkeun produksi tram domestik, lampu rail jeung subway kandaraan doméstik. Kami bungah kacida janten dina méja reueus ieu.

Janten kahiji komen

koméntar