Ngayakeun bewara: Irmak-Zonguldak Line di pameuntasan kelas antara Karabük-Zonguldak stormwater sarta drainase saluran dijieunna tina

Jalur Irmak-Zonguldak Pangwangunan angir saluran jeung saluran drainase di pameuntasan tingkat antara Karabük-Zonguldak
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 2. Régional purchasing kantor AND inventory kontrol

Irmak-Zonguldak Jalur Pangwangunan Hujan Terang sareng Konstruksi Saluran Dénna di Pawali Tingkat antara Karabük-Zonguldak bakal dibéré prosedur lembut kabuka kalayan Artikel 4734 Hukum Public Public No. Inpo wincik tentang lembut dijelaskeun di handap.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2017 / 360951
1 of Administrasi
a) Alamat: Anadolu Pegangsaan via Behicbey YENİMAHALLE / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3122111449 - 3122111225
c) E-Surat Alamat:
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
87,94 m³ Konstruksi Pergantian Daya Pasea Konstruksi sarta Ngagantian (ku C mortir Beton C 30 / 37 Siap) pangleuleusna ti antara beusi grating sareng karya lianna
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Location: ZONGULDAK
c) Gawé awal: Di poé 7 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 90 ti lokasi pangiriman (salapan puluh) dinten almenak.

3- lembut
a) Tempat: xnumx.bölg TCDD Direktorat Room Rapat
b) Titimangsa jeung wanci: 03.08.2017 - 14: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Lembut bewara: Layanan Level Pameuntasan Pameuntasan Badé Diaéng

Nopémber 14 @ 08: 00 - 17: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Ozen
Unggal taun,-speed tinggi sector rail, pamingpin Éropa dina tumuwuh Turki. Investasi di karéta, nu nyandak kagancangan ieu tina karéta-speed tinggi, terus nambahan. Sajaba ti éta, kalayan Investasi anu dilakukeun pikeun angkutan di kota, bentang seueur pausahaan urang nyieun produksi domestik. Ista kabérés yén produksi karéta nasional tren gancang sareng Turki sareng parantos dimimitian di pausahaan anu dipiceun ka pausahaan anu ngahasilkeun produksi tram domestik, lampu rail jeung subway kandaraan doméstik. Kami bungah kacida janten dina méja reueus ieu.

Janten kahiji komen

koméntar