38 Kayseri

Ajén Kayseri Erciyes janten Niley Dunya

Aktivitas sareng target Kayseri Munisipalitas Metropolitan di Erciyes dijelaskeun ka pers sareng masarakat Umum katilu tina rapat kagiatan hiji unit Kotamadya Metropolitan diayakeun di Erciyes unggal minggu. Dina rapat éta, kalayan Investasi Metropolitan Munisipalitas [Lainna ...]

34 Istanbul

Istanbulkart kalawan Ispark Park Daging

Istanbulkart, anu dianggo ku masarakat Istanbul unggal dinten dina kendaraan angkutan umum, ogé parantos dianggo dina parkir ISPARK. Hiji énggal anyar parantos ditambah kana karya Istanbul Metropolitan Munisipalitas dina lingkup visi Smart City. 20 juta warga masing-masing [Lainna ...]

warning tegangan tinggi ti TCDD di Balikesir 2
Jarak jauh Systems Rail

Awéwé Old 83 Dina Kareta Kargo

Indung 6 indung 83, Hanifi Kınacı, anu katelah karéta karéta di Başpınar distrik Kırıkkale, leungitna hirupna. Dumasar inpormasi anu dipidangkeun, kajadian éta lumangsung dina antrian 11.00 di Kecamatan Baspinar Kirikkale. Karéta api Hanifi Kınacı [Lainna ...]