06 Ankara

Divisi Studi BAŞKENTRAY Kuartal dua kali

Mamak Demirlibahçe pikeun sasak karéta api anu musnah pikeun proyék Başkentray bakal ditutup kana lalu lintas kendaraan saatos pembaharuan warga ngagambar réaksi éta. Tatangga, pangwangunan sasak éta henteu réngsé dina tanggal komitmen, anjeunna nyatakeun. Républik Turki [Lainna ...]