Jarak jauh Systems Rail

TCDD Denizli Héjo Lampu

TCDD Transportation Co. Veysi KURT, Pupuhu sareng manajer Umum, nganjang ka Kamar Perindustrian Denizli. Kurt, anu aya di daérah pikeun survey daratan, Ketua Dewan Denizli Industri Müjdat Keçeci [Lainna ...]