35 Izmir

Foca nyanghareup terminal laut

Perbandaran Metropolitan İzmir réngsé 5.5 persén gedong Terminal Foca dimana éta ngamimitian ngawangun sareng investasi kirang langkung 95 juta pon. Izmir Munisipalitas Metropolitan, distrik turis kota Foca mimiti diitung ka handap pikeun nyandak terminal anyar. [Lainna ...]