Railway

Karya trém nostalgik dimimitian di Düzce

Di jalan Istanbul, anu ditutup kana lalu lintas kendaraan, jalan-jalan muka saluran dimimitian pikeun jalan raya. Diréktur Duzce Munisipalitas Élmu Pengetahuan Élmu bakal muka saluran dina bagian 950 méter tina jalan Istanbul. Proyék 'Pedestrianization' di Istanbul Street [Lainna ...]