umum

Aya kareta api di Bursa

Taun 2016 diumumkeun pikeun Bursa High Speed ​​Train kantun sareng 2020 taun sasar. Sanaos karéta kota ieu ditunda kanggo sababaraha waktos kusabab sababaraha negativitas dina prosés konstruksi, riwayat karéta api Bursa [Lainna ...]