01 Adana

Tegangan sareng nyemprot ati-ati tinggi ti TCDD

Diréktur Jenderal Karéta Api Turki (TCDD) parantos diingetkeun supaya ati-ati dina hal kaamanan hirup sareng harta di stasion dimana tegangan tinggi bakal dipasihan sareng di tempat-tempat nyemprot bakal dilaksanakeun. Tegangan tinggi PERHATOSAN Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD), Dirjen [Lainna ...]

34 Istanbul

Meunang handap tram Zeytinburnu

Présidén IMM Topbas, Kabataş-Bağcılar trem trem ngalangkungan Zeytinburnu bagian tina pernyataan ngeunaan jero taneuh, disambut di kabupaten. Di Zeytinburnu, produksi domestik munggaran anu dianggo di Konstruksi Cai Terowong Éropah [Lainna ...]