35 Izmir

Izmir ngabagéakeun jalma ngora

Barudak sareng kulawargana anu sumping ka Izmir ti kota-kota anu béda pikeun atikan universitas disambut sareng "kota anu khusus teladan alus. Pamuda sukarelawan nungguan di stasiun beus jeroeun lingkup proyék "Izmir Wel Weluda" dipimpin ku Izmir Munisipal Metropolitan, [Lainna ...]

06 Ankara

Leave Paid Regulation Changed!

Kalayan kaputusan anu diterbitkeun dina Warta resmi dinten ayeuna, Peraturan cuti cuti taunan parantos dirobih. 18 Agustus Dina Warta resmi tanggal Agustus 2017 sareng nomer 30158, hiji amandemen dipedalkeun dina Peraturan cuti taunan, anu merhatikeun karyawan. Kaputusan anu diterbitkeun [Lainna ...]