06 Ankara

Mentri UDHR Ahmet Arslan urang Idul Adha Pesen

Warga Ngabédakeun, Urang sadar liburan anu langkung nasional di mana ambek-ambekan parantos direncanakeun, ambek-ambekan parantos diirip sareng jalma-jalma parantos dipikacinta. Warga dibédakeun, Kanggo anu terakhir 15, sadayana anu tiasa ngahontal unggal jalma anu dipikacinta kalayan gampang deui. [Lainna ...]