System Rail Metro pikeun Istanbul 120 Alat Piece Ngayakeun Hasil (Laporan Khusus)

salaku hasil tina lembut pikeun mésér kendaraan subway pikeun sistem énggal Istanbul
salaku hasil tina lembut pikeun mésér kendaraan subway pikeun sistem énggal Istanbul

2017 / 229012 GCC panomeran Dudullu-Bostancı sareng Mahmutbey-Esenyurt Metro Lines Sistim Ngangkut Bébas Rail Transportation Rail Public System 120 Jumlah Lembut Metro Supply sareng Commissioning lembut, anu kabiruyungan ku Istanbul Metropolitan Municipality Rail Rail Project Directorate, dilaksanakeun dina tanggal 31.07.2017. Perusahaan 2 ngalebetkeun lembut.
RayHaberDumasar inpormasi anu ditampi ku para tenderers sareng tawaran (TL) sapertos kieu:

1-ROTEM 564.000.000 TL
2-CRRCMNG 565.000.000 TL

Program kintunan ti arrays wahana subway; Pangiriman sagala tutumpakan 120 parantos réngsé dina 20 (dua puluh) bulan. Pangiriman séri bakal dimimitian dina 10.month ti tanggal commencement sareng 20. bakal réngsé dina tungtung bulan.

Saatos tétéla serial tukang, dinten 30 (tilu puluh) dinten bakal dianggo pikeun tés lapangan sareng dinten 60 (genep puluh) poe bakal dianggo pikeun total operasi. Program pangiriman ieu dumasar kana 90. Runtuyan 10 (2 wahana) per bulan, dituturkeun ku seri 8 (3 wahana) jeung 12 unggal bulan. sarta 20 bakal ditangtukeun ku Kontraktor bisa dikirimkeun dina paket seri. Kondisi ieu kedah puaskeun ku kontraktor. Operasi cobaan bakal dilakukeun sacara papisah jalurna, di mana kandaraan aya dina ruang lingkup ieu bakal bisa dipaké.

Dina acara naon jalur di mana kandaraan aya dina wengkuan bisnis ieu siap sareng kiriman tutumpakan pikeun dipake dina jalur anu dihontal, jumlah cukup kahontal sarta Administrasi nu menta; operasi sidang tina garis bakal dimimitian. Dina hal ieu, lilana pidasan anu dipilihan pikeun jalur di tanya bakal aya dina prosés pangiriman wahana, tapi moal hasil tina parantosan dina durukan 60 (sawidak) dinten amprok didadarkeun di luhur, anu bakal ditunjukkeun saatos parantosan tés lapangan di handap pangiriman sekuen terakhir.

Kontraktor wajib ngalebetkeun program anu wincikan pikeun uji wahana (pabrik sareng médan tés) sareng operasi sidang ka Administrasi kanggo persetujuan dina dinten kalénder 30 (tilu puluh) saatos asupna keuna ku kontrak. kontraktor; Satuluyna penandatanganan kontrak, Kompeni wajib ngalebetkeun rencana-proyék anu kedah ngawujudkeun aya dina kontéks kontrak, némbongkeun prosés, desain, perencanaan ngayakeun, persiapan produksi, produksi-assembly sareng sadaya tés anu terhubungan jelas sareng jelas ka persetujuan ti Badan kaserang. Jalur-jalur percobaan di Mahmutbey-Esenyurt Metro Line nyaeta 120 poe jeung sidang amprok Dudullu-Bostancı Line Metro nya dinten 60. Kahiji kandaraan metro 80 anu bakal dirobah rencanana kanggo Jalur Metro Mahmutbey-Esenyurt sarta kandaraan metro 40 sejenna rencanana pikeun Jalur Metro Dudullu-Bostancı.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 18

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 18 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 18
PTS 18

Bewara Ngayakeun: Service Kaamanan wasta (TÜLOMSAŞ)

Nopémber 18 @ 15: 00 - 16: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
Ngeunaan Levent Ozen
Unggal taun,-speed tinggi sector rail, pamingpin Éropa dina tumuwuh Turki. Investasi di karéta, nu nyandak kagancangan ieu tina karéta-speed tinggi, terus nambahan. Sajaba ti éta, kalayan Investasi anu dilakukeun pikeun angkutan di kota, bentang seueur pausahaan urang nyieun produksi domestik. Ista kabérés yén produksi karéta nasional tren gancang sareng Turki sareng parantos dimimitian di pausahaan anu dipiceun ka pausahaan anu ngahasilkeun produksi tram domestik, lampu rail jeung subway kandaraan doméstik. Kami bungah kacida janten dina méja reueus ieu.

Janten kahiji komen

koméntar