Transportasi ka Universitas di Konya kanggo Enrollment New Three Days Free

Sangkan ajakan Elkart pikeun ngamangpaatkeun publik, nyorong angkutan umum sareng ngabantu sadaya pelajar anu aya di paguron luhur Konya bakal gampang ngadaptar alamat sareng asramana, Déwan Méritilitas Metropolitan Konya disatujuan putusan pikeun ngamangpaatkeun Elkarts sacara bébas salila tilu dintenna di tutumpakan umum.

Déwan Munisipal Metropolitan Konya, Konya, pelajar pelajar atikan anu parantos akademik di paguron luhur tilu dinten aksés ka angkutan umum ngaliwatan Elkart ditenepkeun.

The Metropolitan Municipality, anu boga tujuan pikeun ngadorong pamakéan Elkart ka pelajar atikan pelajar anu ngadaptarkeun di paguron luhur di Konya, nyorong angkot umum sareng ngabantuan aranjeunna gampang ngeureunkeun alamat sareng asrama kanggo padumukan, tos mutuskeun pikeun mengadikan pelajar atikan ti pelajar wahana angkutan umum. dinten haratis.

Universitas Selcuk, Universitas Necmettin Erbakan sareng mahasiswa KTO Karatay anu ngadaptar; Kartu ID murid anu dikaluarkeun ku sakola ogé tiasa dianggo salaku Elkart potongan. Universitas Pangan sareng Tatanén Konya, murid anu didaptarkeun di Elkart Direktorat Elkart Méstropolitan Kacamatan eureun ku nyieun keusikan. Murid moal tiasa nganggo tram na kota beus gratis kanggo tilu dinten saatos nganggo kartu ieu. Periode langganan mimitian dina dinten sareng waktos pamakean mimiti, sareng di ahir tilu dinten murid bakal dieusi ku Elkart dina laju potongan. Elkart tiasa nampi jumlah atanapi langganan anu aranjeunna hoyong di padagang nalika atanapi saatos jaman langganan.

Sareng Elkart, perjalanan kadua sareng tambahan bakal gratis dina 60 menit dina garis mindahkeun sarta perjalanan kadua di 60 menit dina garis lianna bakal diskon kalayan 40 persen diskon.

Dina nganggo Elkart potongan, anu alamat alamat tinggal mimitina di Sistem Pendaftaran Populasi kedah aya di propinsi Konya. Siswa anu cicing di asrama kedah ngagaduhan kantor Elkart disatujuan ku dokumén pendaptaran asrama. Murid ti luar kota dibéré dinten-waktu 20 kanggo prosés pendaptaran tempatna sareng asrama.

Service ATUS

Konya Metropolitan Municipality mangrupakeun layanan angkot penting atus.konya.bel.t nyaeta ti kota, sanés angkot tiasa ngahontal wanci; Telepon ogé tiasa dianggo haratis ku ngirim talatah téks ka 5669.

Dina kandaraan angkot Konya Metropolitan Municipality, perjalanan tiasa dilakukeun ku kartu kiridit henteu aya kontak, kartu akun sareng kartu debit anu disayagikeun deui.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar