41 Kocaeli

Kartepe Cableway Company 2 lembut Tawarkeun Verdi

Ropeway Project Kartepe 50 sataun ngimpi datang ka kahirupan. Hikmah-Derbent Kartepe Anak Domba Springs Rékréasi 4 960 sarébu méter situs garis lelang antara dua pausahaan masihan tawaran visi Kartepe Municipality urang keur proyék ropeway, salah sahiji proyek pangpentingna [Lainna ...]

34 Istanbul

3. Kuring meunang surat ti pagawe bandara

3 konstruksi lumangsung di Istanbul. Pagawe di bandara, dimana maranéhna hirup percetakan produksi, anu imposition lembur, lila-unregulated jeung ilegal dina kondisi digawé ngaliwatan surat maranéhna dikirim ka kénca dibagikeun kalawan umum. 29 Oktober, Erdogan stressed kamungkinan pikeun didatangan konstruksi [Lainna ...]