Kompeni Siemens sareng Alstom Miluan Angkatan Darat (Berita Husus)

Siemens dihijikeun kakuatan alstom firms swasta maranéhanana dibawa warta
Siemens dihijikeun kakuatan alstom firms swasta maranéhanana dibawa warta

Buta kareta api Perancis Alstom sareng sakola kareta jérman Siemens ngumumkeun putusan ngahiji. CEO Siemens Joe Kaeser ngangkat ngaran gabungan anyar nyaéta Siemens Alstom. Perusahaan anyar bakal dikelola ku Henri Poupart-Lafarge, baheulana manajer umum Alsom.

Pausahaan Perancis Alstom, anu ngahontal kasuksésan sami sareng karéta Siemens 'ICE gancang di Jerman, ngalajengkeun TGVs na. Pausahaan anu nganggap ngahiji bakal aya mangpaatna pikeun sadaya Europeropah supaya parantos milari pikeun usaha pikeun ngalampahkeunna produsén Creek Creek CRRC asup kana pasaran.

Pangsaen sasaran pasar Alstom di Asia, Amérika, India sareng Afrika bakal jadi produsen pangbadagna di séktor kareta ngalengkepan pangsa pasarna sareng Siemens USA, Rusia jeung Cina Kantor siemens Alstom bakal di Paris.

Titik menarik anu ngahijikeun deui nyaéta yén 20% tina Alstom milik nagara Perancis. Ngahiji sareng manajemen sungut anyar bakal diarahkeun ku nagara Perancis pausahaan.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

Sal 12

Perolehan Perolehan: Pasokan sareng Ngajaga Sistem Téknologi Informasi

Nopémber 12 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
Sal 12

Perhatosan Tender: Pengangkutan Penumpang Karéta Sivas Bostankaya ku Beus

Nopémber 12 @ 14: 30 - 15: 30
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

Nopémber 13 @ 09: 30 - 10: 30
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Ozen
Unggal taun,-speed tinggi sector rail, pamingpin Éropa dina tumuwuh Turki. Investasi di karéta, nu nyandak kagancangan ieu tina karéta-speed tinggi, terus nambahan. Sajaba ti éta, kalayan Investasi anu dilakukeun pikeun angkutan di kota, bentang seueur pausahaan urang nyieun produksi domestik. Ista kabérés yén produksi karéta nasional tren gancang sareng Turki sareng parantos dimimitian di pausahaan anu dipiceun ka pausahaan anu ngahasilkeun produksi tram domestik, lampu rail jeung subway kandaraan doméstik. Kami bungah kacida janten dina méja reueus ieu.

Janten kahiji komen

koméntar