CHP Yedekc: "The Channel Atawa, Atawa Istanbul"

Pencét persépsi CHP Istanbul Timbalan Gülay Yedekci ngeunaan émbaran kontrak kontrak ulikan pikeun nangtukeun ruteu sareng bagian ti Channel Istanbul Project nyaéta saperti kieu:

Diumumkeun yén perjanjian proyék ulikan disaluyuan pikeun nangtukeun ruteu sareng bagian tina Killer Project Istanbul Doğa İstanbul "Kanal Istanbul Project, anu diumumkeun salaku ılgın Crazy Project X di 2011.

Proyek anu kamar sareng para ahli sareng ahli anu nandatanganan salaku skenario musibah sosiologis jeung géopolitik di kota ieu diusahakeun dicaritakeun ku iz Kami baris nerapkeun éta pikeun ngajaga Bosphorus. Sanaos urang ngingetkeun sababaraha kali, proyék éta anu diréstisasikeun sakedik sareng teu aya pendapat sareng opini anu ditampa ti élmuwan angkatan laut, kamar profésional sareng wargana hirup di Istanbul.

Populasi 20 Proyék ieu, anu rencanana bakal diwangun di kota kami ngaleuwihan jutaan jutaan, bakal nyababkeun naékna populasi tur bakal turun di sajarah salaku Kaputusan alam alam sarta ékosistem. Ieu atra yén ékosistem jeung cai tangkas bakal ruksak anu teu jelas.

Kalayan palaksanaan proyék éta, sistem ayeuna unik anu unik pikeun Selat Turki bakal kaganggu. Upami pangajian anjeun sadar, hidrogen sulfida bau, dipikanyaho ku kasaruaan odor ruksak endog, bakal aya di Istanbul. Nalika cai dina substrat haratis oksigén ngeusian Teluk Izmit, hirup laut bakal eureun. Palaksanaan proyek bakal sadayana mangaruhan kana sistem drainase of Eastern Thrace, sahingga Istanbul teu cicing teu aya kénéh kalawan leungitna cai taneuh. Kanal Istanbul nyaeta skenario "Pasanggiri Alam sanésna henteu ngan pikeun Istanbul tapi kanggo sakabeh Marmara.

Tato.jpg Teu bisa ditarima yén pulo 18 nagara urang urang dina dukungan padahal nalika tempo pulo jieunan "
Konon cenah rencanana nyusunna pulo jieunan di titik kaluar ti Laut Marmara sareng Laut Hideung sareng ngahasilkeun proyék anu ngahasilkeun pendidikan pikeun ngabiayaan kanal anu aya di pulo jieunan kalayan panikuan anu sasari akibatna palaksanaan Project Istana Terusan. Kadaulatan tina Aegean henteu atos dibérékeun ka Yunani, bendera Yunani api kana pulo 18 nagara urang. 18 kedah disimpen tina penjajahan Yunani di Pulo Jawa, sareng proyék-proyék ngahasilkeun modéren-panghasilan anu kedah lumangsung pangasilan jeung panghasilan kudu dipaké pikeun kapentingan umum. Nalika ngahasilkeun proyék pulo jieunan, henteu ditarima yén pulo nagara urang aya di handapeun penjajahan.

Faydalı Simkuring hoyong palaksanaan proyék mangpaat pikeun nagara sarta bangsa kami "
Anggaran anu rencanana tina Kanal Istanbul Project di 13 Billion Dollars dimaksudkeun pikeun digunakeun pikeun nyieun kota anyar ku émisi perumahan. Teu bener pikeun nyieun proyék-proyék sapertos kanggo enrich sababaraha pausahaan konstruksi. Simkuring hoyong nyiapkeun proyék mangpaat pikeun nagara sareng bangsa urang sareng anggaran ieu, pikeun ngalebetkeun eta bangsa urang pikeun persetujuan sareng nerapkeun éta.

Kalayan anggaran anu aya dianggalankeun proyékna, daérah padamelan anu anyar tiasa didamel, tatanén sarta peternakan sasatoan tiasa dirojong ku téknologi, investasi dina sains jeung téknologi.

"Istanbul ieu laun kaleungitan identitas kota na"
Ngarencanakeun sadaya Investasi di Istanbul ngajadikeun kota caket sahiji tempat atraksi jeung migrasi. Istanbul jadi kota di kota nu henteu dipicingan kusabab kapadetan populasi, patalimarga, kurangna infrastruktur, noise sareng polusi udara. Salaku pusat investasi, kota anu beda-beda Anatolia kedah ditenenen sareng kabutuhan pagawean. Investasi diperyogikeun di wewengkon Tenggara, Timur, Thrace, Tengah sarta Bumi Hideung.

Istanbul ieu disanghareupan konsekuensi katastrofik komo dina hujan badag. Henteu aya investasi di infrastruktur. Dijieun rohangan héjo anu nganggo ngan 10 tina anggaran anu dianjurkeun ka Project Channel Istanbul bakal nyegah kajadian alami pikeun narajang musibah bumi di Istanbul, anu parah janten héjo ku kaleungitan rohangan héjo. Aréa héjo di Moskwa nyaéta 33 persen, sedengkeun New York anu héjo katelah jangkung sareng jangkung, sareng daérah héjo Istanbul nya kitu ngan 54. Di Istanbul, dimana aya pamondokan individu, laju héjo anu laun turun sareng laju konstruksi naék sapoé. Najan kitu, salaku sadaya terang, Istanbul mangrupakeun kota gempa bumi. Kedahanana kedah ngorop gempa bumi di Istanbul, padumukan sakeduna diréduksi, kedah dilakukeun gempa-gempa. Proyék anu henteu ngabogaan kasalametan gempa bumi bakal ngabalukarkeun jalma-jalma pikeun kaleungitan di jahat. Gempa bumi di tungtung Saluran Project Istanbul Dr Numutkeun kana pernyataan Naci Görür, aya anu dirasakeun antara ukuran 27 sareng 2.20.

"Alam henteu sadar rencana!"
Laut internét urang anu ngahubungkeun Méditérania jeung Laut Hideung ngahiji buana Asia jeung Europeropa. Proyek Channel Istanbul, anu diadegkeun dina biaya ngaruksak Laut Marmara, henteu bener. Campur tangan ieu di alam tiasa ngakibatkeun kambahan anu teu aral. Jalma mayar biaya kagiatan pikeun ngawangun konstruksi alam. Rencana kota kudu dilakukeun ku ngaluarkeun ékosistem. Proyék kudu disiapkeun pikeun jalma urang hirup di damai, pelesir sareng kabagjaan ku tujuan pikeun nguntungkeun masarakat, henteu nyéwa.
Kami bakal salawasna di alam, jalma jeung Istanbul.

Simkuring ngulang; Ya Channel, Ya Istanbul. Teu aya pilihan séjén.

Mégér Railway Ayeuna

katentreman 05

Konperénsi NRC sareng REMSA Adil

@ Januari 5 08: 00 - @ Januari 8 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar