34 Istanbul

Istanbul rubak saluran bakal sabaraha?

The tender pikeun proyék Kanal Istanbul bakal diayakeun di pangheulana dina satengah kadua taun hareup. Studi proyék survey bakal réngsé dina satengah mimiti taun. Kalayan karya anu réngsé, lebar saluran dumasar kana ukuran kapal tiasa milarian 600 meter Pengangkutan, Maritim [Lainna ...]