lembut buletin

RayHaber 31.10.2017 Bulletin Lembut

Ankara gerbong ngalereskeun na Purwokerto Wagub Direktorat of Kaamanan System Kamera Supply na Instalasi Narlı-Malatya-çetinkaya Antara Renewal tina Bahan insulasi kapanggih dina Rental Service Torowongan Car bakal narima (TÜLOMSAŞ) Kadaharan Service Alınacaktır (TÜVASAŞ)

994 Azerbaijan

Baku-Tbilisi-Kars garis kareta dibuka

Proyék abad ieu "Baku-Tbilisi-Kars Railway jalur dibuka. Upacara ieu diayakeun di Baku alatan muka pembukaan jalur. Ngomong dina upacara anu, Présidén Erdoğan nyarios, "Dinten ayeuna urang ngalakukeun léngkah-léngkah anu penting pikeun masa depan urang. Kalayan proyék ieu, Asia, Eropa sareng Afrika [Lainna ...]