UTIKAD 3. Minat Rates Grup ngagawekeun éta Wagub on Anggota ageung

17 Oktober 2017, katilu tina Wengkel Grup ngagawekeun tina UTİKAD, Asosiasi Produser Perangkutan sareng Logistik Internasional, dilaksanakeun di Salasa.

The bengkel tempat kagiatan 2017 ti Grup Migawe UTİKAD dibagikeun ka anggota sareng peta jalan taun 2018 pikeun sektor logistik anu digambar, ditarik perhatian gede ti anggota UTİKAD.

Workshop Grup ngagawekeun UTİKAD, dikelompokeun dina taun katilu kalina taun ieu, 17 Oktober 2017 dilaksanakeun dina Salasa di Elite World Europe Hotel ku partisipasi anggota UTİKAD. Kajadian dimimitian ku biantara bubuka Pupuhu UTİKAD Emre Eldener; Kagiatan Grup Airline, Road, Sea, Railway and Intermodal and Customs and Warehouse Group dipedar.

Kagiatan Grup Kerja UTİKAD di 2017, anu ngembangkeun saran pikeun ngembangkeun sektor logistik Turki kalayan mengevaluasi hal-hal anu kudu dipigawé pikeun ngabéréskeun masalah anu ngalaman dina séktor logistik, ngabagikeun anggota parantos sareng presentasi Presiden tina Grup ngagawekeun.

Emre Eldener, Pupuhu UTİKAD, ngalakukeun ucapan bubuka dina bengkel; "Grup kerja kami parantos neraskeun janten badan sektor anu parantos ngainduksi masalah dina halangan séktor kuring moal langkung ager kanggo paguneman sareng neangan solusi profésional pikeun masalah ieu. Dina platform nasional jeung internasional; ku ngalaan data penting pikeun émisi sareng pangwangunan prosés bisnis dina séktor, hancangan jalan dina jalan moal ukur anggota UTİKAD tapi pamaén oge pamangku kapentingan logistik Turki. "

Neneskeun pentingna tina bengkel anu ngahimpunkeun anggota UTADKAD dina tungtung unggal taun, Présidén UTADKAD Eldener nyarios, "Bengkel ieu tiasa nampilkeun kasempetan anu penting pikeun kami nampilkeun jalan anu aya dina taun saterusna. Kuring miharep yén kami bakal nangtukeun mana jejer kudu datang ka forefront dina 2018 di ahir bengkel mana Presidents kami Grup ngagawekeun bakal babagi sareng urang teh kasimpulan sadaya jejer dibahas dina grup digawé pikeun sataun, dibahas, solusi diusulkeun sarta dibagikeun ka umum jeung sektor ".

Dina biantarana dibuka, Eldener ogé ngadamel ngawakilan ngeunaan masa depan sektor logistik sareng ngomong, önemli Hiji prosés robah anu penting pikeun ngantosan sektor urang. 10 bakal dijalankeun salaku perusahaan software sareng informatika dina proses keu, sanés salaku panyangkutan angkutan. Industri kedah raket ngawaskeun akibatna 4.0 sareng nerapkeun eta pikeun cara kami ngalakonan usaha. "

Dina ahir biantarana, Eldener hatur nuhun ka Presiden Grup Gawé sareng Anggota Pengelompokkeun, anu anggota Dewan Déwan, pikeun nyandak waktos sareng usaha pikeun ieu kagiatan anu penting dina UTİKAD sapanjang taun.

Manajer Umum UTİKAD Cavit Uğur, anu ogé dianggap moderation of Workshop Groups Working sanggeus Emre Eldener, Pupuhu Déwan Direksi UTİKAD, ngécéskeun formasi gugus kerja jeung métode kerja ka pamilon. Nyarios yén Grup Gawé nyaéta asakan UTİKAD, Cavit Uğur ngadawuh, "Grup ngagawekeun UTİKAD ngévaluasi seueur masalah sareng bingkatan perkembangan anu aya hubunganana jeung sektor urang dina rapat anu diayakeun sahenteuna sabulan sakali salila sataun, sarta UTİKAD nyatakeun, tungtutan sektor sareng lembaga anu patali platform. Salila bengkel, urang bakal coba ngajawab patarosan ieu sareng nangtukeun naon urang kedah dianggo pikeun séktor taun salajengna. Uğur ogé nyuhunkeun partisipasi interaktif ti sakabeh pamilon.

Grup gawé dibere hiji hiji
Ibrahim Dölen, Pupuhu Grup Pelatihan Kareta Jawa Barat sareng Intermodal, mimiti sumping ka podium di bengkel di mana Présidén Présidén Grup Gawé UTİKAD péngkolan. Dölen, judul Grup Wéb Railway di 2017 'DD - bijil Pangatur Aktipisasi Pamasaran Pausahaan kalawan Akténtifikasi R2 Incentive for Transport Intermodal, Transfer Proċesses Adat istiadat keur Intermodal Transport, Biaya Biaya Nyanghareupan Terminal Terminal Intermodal, Dewan Koordinasi informed peserta ngeunaan kagiatan. İbrahim Dölen ngarioskeun, "khususna, R2 Authorization Certificate of DD - Pangatur Sértipikat Pangaturan Béréndélan kanggo ngalebetkeun kawajiban pikeun mayar fee sertipikat otoritas nyaéta mangtaun anu penting pikeun sektor urang. Kami parantos ngahemat kami ka pausahaan kami ku R2 bijil otorisasina tina biaya rébu pon 50. "

Saatos Dölen Cihan Yusufi, Présidén UTİKAD Maritime Group, lumangsung dina podium. Yusufi, Grup Gawé Maritim anu Pilem Demurrage Punten Kontak 2017 sareng Bebon Lalar, Masalah dina Prosés Bewara DBA, Periode Déklarasi Ringkesan sareng Gmbaran GTİP dina Pintonan Ringkesan, Panjelasan Layanan Internasional Line, Wawancara sareng Operator Port sareng Répréséntasi Kapalur Kapal, Kadatangan na Rapat Dépadiran 'masihan informasi ngeunaan pamilonna. Ngarujuk kana kanyataan yén kagiatan anu dilaksanakeun sapanjang taun ieu penting pisan pikeun pamaen sektor, Yusufi masihan seratan nu "Kagiatan urang bakal dituluykeun jadi UT asKAD". Yusufi ngécéskeun yén Pituduh pikeun muka beban anu henteu dikahalkeun anu disusun ku grup anu ogé parantos diémbarkeun ku anggota-anggota sareng yén ulikan ieu bakal diropéa kontinyu.

Mehmet Özal, Pupuhu Grup ngagawekeun maskapai, ngajantenkeun kecap Mr. Cihan Yusufi, gündem Turki Cargo sareng UTİKAD Joint Workshop ,, Hurup UTİKAD dina Ngarobah AHL Kantor Cargo AHL tina dollar AS dina Sistem e-AWB, Bandara Anyar Operasi Gudang Bébas Udİkad anyar, waragad Gudang, Pelatihan Kasadaran Barang Cilaka, IFACP, Kunjungan sareng Penghasilan Séktorur 'dina pesertaanana ngawartoskeun. Anjeunna ogé nyorot yén isu anu aya séktor bakal dituluykeun raket dina 2018.

Pupuhu Grup ngagawekeun Ekin Tirman dina presentasi bagéan sataun 2017 'Ngarencanakeun Peraturan Angkutan Jalan, Lingkah Kandaraan Pelatak Jalan sareng Fine Traffic henteu tiasa dikumpulkeun, keterbatasan kandaraan iinditan dina jalan tol, Anjing Long Lembut, Kaamanan Bahaya Bahan Konsultan dibagikeun pintonan sarta kamajuan dina Pakasaban WG Rapat WN 2017 FIATA Road, Kunjungan sareng Rapat Disilis. Nanjak, “Urang bakal pengikul tina sababaraha masalah anu parantos nangtang sektor urang seueur taun. Kami baris tetep kunjungan raray-to-beungeut kami kalayan otoritas pikeun nerangkeun masalah kami sacara jéntré. "

Panawaran pamungkas tina bengkel anu dilakukeun ku Rıdvan Haliloğlu, Kapala Dewan adat sareng Grup Gudang Gudang. Haliloğlu dina presentasi na, salian ngulik Hukum Perdagangan Anyar, 'Dewan Pusat Daya Pengetahuan Perdagangan, Pausahaan Pangatur Pasar Perwakilan berpungsi sareng calo Adat istiadat, operasi muka gudang, Kagiatan Authorkonomi Ngerjakeun

Anjeunna ngécéskeun jentre sareng anggota UTİKAD ngeunaan studi ngeunaan Status Operator, Buku Panduan Prosedur Liquidation, Kolaborasi sareng Grup Kerja Séjénna, Rapat Séktor katut Kadatangan. Prof. Dr. Rıdvan Haliloğlu nekenkeun yén kamajuan dina Déwan Fasilitasi Perdagangan anu penting pisan pikeun sektor logistik sareng ngembangkeun nagara urang.

Bengkel Grup Grup Kerja UTİKAD réngsé kalayan ucapan Présidén Emre Eldener sanggeus ngajawab waleran kana anggota-anggota sareng nyarankeun dina jejer anu tiasa dibabut dina agenda dina 2018.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar