3 ti DHMI Ataturk Airport. Tombol kadorong pikeun pindah ka bandara

DHMİ mimiti perencanaan kanggo mangsa nu bakal datang Bandara Atatürk, nu diperkirakeun bakal dipaké pikeun kagiatan umum penerbangan ku peluncuran Bandara Anyar Istanbul.

Waktu karya jalan keur Pusat Bandara Istanbul (INA), nu diulik dina Istanbul, sarta persentase 68 parantos réngsé, Otoritas Bandara Pusat Nagara mimiti ngamimitian persiapan kanggo nutupan Bandara Ataturk.

Numutkeun ka Gökhan Artan ti Habertürk News Center, DHMİ baris ngaléngkeun ka laporan sareng penilaian-ngeuh tekenan kaleungitan kaleungitan untungna dina hal terminasi kasapukan sewa Atatürk Airport saméméhna dina périoda éta.

DHMİ mimiti perencanaan kanggo mangsa nu bakal datang Bandara Atatürk, nu diperkirakeun bakal dipaké pikeun kagiatan umum penerbangan ku peluncuran Bandara Anyar Istanbul.

Tata Ajénjén anyar pikeun buka di 29 Oktober Xnumx

Pikeun tujuan ieu, DHMİ, Atatürk Airport Domestic and International Terminals sareng parkir mobil sareng seueur tingkat sareng umum penerbangan aviation sareng hak ngajakan pikeun nungtungan kontrak ngajakan awal dina acara terminasi laporan poténsial leungitna leungitna sarta évaluasi bakal mencet.

21 Durasi lembut anu dilaksanakeun di Désémber ditetepkeun sasih 18 mimitian ti tanggal awal bisnis. Periode operasi Bandara Atatürk, nu dioperasikeun ku TAV, dijadwalkeun tamat dina Januari 3, sedengkeun Bandara Anyar Istanbul dijadwalkeun pikeun muka dina Oktober 2021.

sumber: kuring www.haberturk.co

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar