İZBAN jalma ieu katandangan karéta éta luka Gaziemir'e

Ramadan Guler lami 47, anu katandangan karéta suburban Izmir di kacamatan Gaziemir Izmir, luka serius.


Numutkeun inpormasi anu dicandak tina arah Tepeköy ka waktos Aliağa 30184 administrasi kareta Ibrahim Bodur IZBAN, kira-kira méter 100 saatos ESBAS ngeureunkeun Ramazan Guler umurna 47 lami pencét jalur kareta. Bewara ka kajadian ti pengobatan mimiti tim médis anu luka Güler'e.

Rumah Sakit Pelatihan sareng Panalungtikan Bozyaka dihapus sareng dilaporkeun yén yén Güler'in nyandu diajar bahaya alérgi.

Di sisi séjén, karéta sanggeus kacilakaan dituluykeun dina patriarch karéta Bodur, disebut kana ka kantor pulisi pikeun éksprési éta.

Kira satengah jam alatan kacilakaan teh, layanan kareta balik deui kana normal.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar