Reserva CHP: Atatürk Airport Land kedah janten Ar Atatürk City Park CH

CHP Istanbul Timbalan Asst. Assoc. Dr Pencét penerak Gülay Yedekci ngeunaan proyék Land Atatürk Airport janten proj proj Atatürk City Park nyaeta

Istanbulawan hoyong Land Airport Ataturk janten Kota Taman Kent Atatürk ”

Dina Pernyataan anu dilakukeun ku pamarentah, pihakna nyatakeun yén sanggeus muka bandara katilu, Bandara Atatürk diduga dikenal minangka wewengkon di mana pesawat nu leutik bisa darat sareng organisasi wajar bisa disusun. Sanajan kitu, pernyataan ieu henteu ngayakinkeun kusabab kawijakan ngeunaan serag-daérah héjo pamaréntahan sareng muka kawijakan zoningna, aya didadarkeun di média média sosial wargana urang sareng nganyatakeun kahayang éta lahan ti Atatürk Airport nyaeta taman kota.

Kota urang perlu hirup

Samentara laju perkebunan anu héjo disarankeun ku World Health Organization nyaeta sahenteuna 9 per jalma, laju héjo aréa per jalma katempona 2.2 per méter pasagi, malah dumasar kana data pamarentah sorangan. Laju ieu nurunkeun dinten sapoé di handap ieu warta ngeunaan pamukaan daérah anu héjo henteu henteu motong deui. Bayah ti kota urang dibongkar kusabab nyewa zoning sareng Istanbul kenca tanpa napas.

Kuring ngajak pamaréntah pikeun ngadangukeun sora Istanbulites, sanés gembor

Taman kota, anu bakal janten paru pikeun kota urang anu dirobah kana tihang kongkrit, kedah diadegkeun sareng wewengkon panambangan héjo kudu diadegkeun di ieu daérah tempat kulawarga tiasa méakkeun waktuna sareng katengtreman, pelesir, sareng kayakinan.

Atatürk Airport Land kedah "Atatürk City Park"

Daerah Bandara Atatürk mangrupakeun lanté 4 Taman Tengah Taman, anu dihartikeun salaku taman kota di ngabébaskeun jalma di hirup urban. The, Atatürk City Park ”kudu ngadegkeun di Istanbul, kota urang geulis anu ngahubungkeun buana, geografi, peradaban sareng sajarah peradaban. Perpustakaan ieu kedah disebut minangka Perpustakaan Peradaban Atatürk. Sciencelmu, parangkat lunak, téknologi, laboratorium téknologi anu narik nonoman ngora, lingkungan, hématipasi anu unik sareng green space sareng arsiték anu dihareupeun kedah disayogikeun alam, olahraga sareng widang élmu unik. Istanbul pantes Atatürk City Park sareng Atatürk Peradaban Perpustakaan!

Lelang Wayah

  1. Perhatosan Tender: Nguatkeun Jembatan sareng Bakar

    @ Januari 27 14: 00 - 15: 00
  2. Tiket Angkutan Global

    @ Januari 28 08: 00 - @ Januari 29 17: 00
  3. Ngamankeun Investasi dina Séktor Rel

    @ Januari 28 08: 00 - 17: 00
  4. Perhatoskeun Tender: Ngoréksi tina Tatvan Pier Right Line Roads

    @ Januari 28 09: 30 - 10: 30
  5. Lembut Bewara: Spring Clamp Badé Dibeuli

    @ Januari 28 10: 30 - 11: 30

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar