Manisa 2020 dibuka dina Ankara High Speed ​​Train Line

Turki, salaku karéta opat-speed (HT) jeung Train Speed ​​Luhur (YHT) garis nyambung saling. Manisa Ankara garis kareta-speed tinggi nyaéta bisa dibuka keur dipake dina 2020.


Nepi ka ayeuna, pangwangunan 213 sarébu kilométer garis YHT ieu réngsé. Pangwangunan 3 sarébu kilométer sarta garis HT YHT terus. Sanajan kitu, karya consultancy tina 5 277 sarébu kilométer sarta garis HT YHT ieu neraskeun.

Ankara-Izmir YHT garis Dina 2019
Karya konstruksi terus ti garis Ankara-Afyon-lentong-Manisa-Izmir YHT garis dina gancang terus karya maranéhanana anu rencanana ngalengkepan pangwangunan jalur nyatakeun yén di 2019.

Tinggi speed karéta stasiun dimana DO?
AK Partéi Manisa timbalan Selçuk Özdağ gancang advancing Manisa 2020 250 per speed kavuşacağını karéta jam cenah. Özdağ, ogé cenah terminal beus nu anyar bakal diwangun dina aréa deukeut jeung wewengkon mana stasiun karéta-speed tinggi. Bari nambahkeun yén stasion kareta ayeuna bakal tetep Özdağ éta karéta gancang express baris ngarekam lalulintas panumpang nu sabenerna.

sumber: kuring www.manisakulishaber.co



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar