34 Istanbul

Meunang nostalgia tram mun Istanbul

Presiden tram nostalgia, anu mangrupa salah sahiji simbul tina Istanbul ngajaga jangji pikeun ngalilindeuk dina bulan Nopémber 8 Istanbul dibawa bareng deui. Xnumx.gün of Istanbul Metropolitan Walikota Mevlüt Uysal dimekarkeun ngajaga jangji pikeun tugas nostalgia Istanbul ku completing karya pangwangunan dina Istiklal Caddesi [Lainna ...]