Osmaniye Düziçi saanu Gunung Cableway ditandatanganan kontrak pikeun Project nu (Laporan Khusus)

osmaniye Düziçi gunung sapi proyék mobil sambungan kabel dina kontrak disaluyuan on warta ekslusif
osmaniye Düziçi gunung sapi proyék mobil sambungan kabel dina kontrak disaluyuan on warta ekslusif

Tanda tangan pikeun tanda anu raksasa pikeun ngawangun dina Gunung Duldul anu aya di wates Duzici di Osmaniye. [1] Saatos kontrak disaluyuan ku Bartholet AG - joint venture Grand Yapı Teleferik, anu pangalusna nawar dina prosedur lelang, karya pangwangunan bakal dimimitian dina minggu-minggu ka hareup. Dina ruang proyek 58.150.000 TL, fasilitas ieu bakal janten salah sahiji tempat paporit daerah anu ngagaduhan mobil mobil, wilayah promenade sareng pusat ski rencanana pikeun dilakukeun kana puncak Gunung Düldül.

Barholet parusahaan dumasar ngumumkeun di Turki General Manajer Ahmet Couldnt: Hirup mun ski lifts, wewengkon rekreasi sarta Düziçi kalawan resorts ski teh rencanana bakal puseur anu kacida penting tina atraksi. Fasilitas nu tiasa didatangan ku 5 rébu urang per dintenna, baris nyumbang kana perekonomian Osmaniye. Swiss Barholet, anu bakal nyangking panto anyar pagawéan sarta nawiskeun rarancang anu husus pisan pikeun proyék-proyék anu bakal janten pabrik liang haseup, aktip aktip dina ampir sakumna nagara dunya sareng proyék sarupa. Ilgaz di Turki sateuacan na nyarios yén kasuksésan jeung proyék Vadinstanbul Ahmed Erbil, ceuk maranéhna bakal babagi rinci ngeunaan proyék nu pas. Proyek 1,5-2 bakal réngsé sareng dibuka pikeun jasa na sapanjang taun.

Naon proyék nu nutupan?

Proyék ieu bakal dilaksanakeun ku Munisipalitas Düziçi Osmaniye sareng proyék bakal dilakukeun dina lengkah kahiji di Gunung Düldül di Amanoslar. Wewengkon bakal dirobah kana ski ski jeung sistem kabel mobil anu baris dipasang ti 29 sarébu méter 2 ka punclut méter 200 rébu 90. Kalayan rakyat giant anu tiasa nampung jalma-jalma 5,4, sistem bakal panjang langkungna tina 400 kilométer sarta leuwih ti jalma XNUMX tiasa diangkut ka punclut dina hiji jam.

Walikota Düziçi Ökkeş Namlı ngungkabkeun yén maranéhna bakal ngadamel daérah Promenade dina punclukan. Namlı ngungkabkeun yén bakal aya réstoran, kantin jeung tempat hiburan di daérah ieu sareng anjeunna ogé nyarios ka aranjeunna perencanaan pikeun muka hotél butik kalayan jalma-jalma 6 gaganti panamutan anu kedah diwangun di sarébu pasagi méter pasagi.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

Sal 19

Perhatikeun ngayakeun: Komunikasi, Listrik, Téknologi Telekomunikasi

Nopémber 19 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Sal 19

Ngayakeun bewara: Suluh bakal dibeuli

Nopémber 19 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233

Milarian Wéb Railway Tender

Ngeunaan Levent Ozen
Unggal taun,-speed tinggi sector rail, pamingpin Éropa dina tumuwuh Turki. Investasi di karéta, nu nyandak kagancangan ieu tina karéta-speed tinggi, terus nambahan. Sajaba ti éta, kalayan Investasi anu dilakukeun pikeun angkutan di kota, bentang seueur pausahaan urang nyieun produksi domestik. Ista kabérés yén produksi karéta nasional tren gancang sareng Turki sareng parantos dimimitian di pausahaan anu dipiceun ka pausahaan anu ngahasilkeun produksi tram domestik, lampu rail jeung subway kandaraan doméstik. Kami bungah kacida janten dina méja reueus ieu.

Janten kahiji komen

koméntar