Van collided ku maot karéta di Mexico 5, 10 luka

Di Méksiko, urang 5 tiwas sarta barudak 6 anu luka nalika treuk ngahiji kalayan karéta.

Departemen Pertahanan Sipil Nagara Jalisco ngaliwatan pernyataan média sosial, Lagos de Moreno di kota kacilakaan kasebut nelasan jalma 5 dina treuk, barudak 6'si urang 10 ngalaman luka.

Katerangan anu kacilakaan henteu dibikeun pikeun panggerak, kareta sumpuna jalan sareng jalan pikeun ngalatih pikeun henteu kenduk, treuk diingét henteu mawa panumpang ka tukang.

Sajaba ti éta, chassis ruksak sarta chassis tina treuk dipisahkeun, jalan di jalan, nangtung gigireun gerbong cistern anu dibagikeun poto.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar