Machinists bakal dibebaskeun Profesional Kompetensi Ujian MI

Can Cankesen, Pupuhu Perwira Perwakilan, sareng Hüseyin Kaya, Sekjen Uni Kareta-İş dilongok Adem Ceylan, Présidén Otoritas Kualifikasi SMK.

Salila wawancara;

Presiden Can Cankesen ditanya ka Présidén FMC Adem Ceylan tiasa dibébaskeun tina ujian kualifikasi ayeuna ti para mesinmis aya di Kareta api Kereta api, sareng laporan ieu dipenta pikeun ngalaksanakeun pagawean anu sanés ku cara méré alesan pikeun dibebaskeun ka Adem Ceylan.

Pupuhu FMC Adem Ceylan nepikeun puas ku datangna tahap anu ayeuna tina kualifikasi profésional ti machinists anu ayeuna sareng tahap ahir dina pangaluaran anu masmis dina wengkuan palaksanaan usaha pangidangan anu bakal dijantenkeun ku FMC.

Mégér Railway Ayeuna

katentreman 05

Konperénsi NRC sareng REMSA Adil

@ Januari 5 08: 00 - @ Januari 8 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar