Smart Kota Kayseri Mobile App dijalankeun

Aplikasi mobile perusahaan Kayseri Metropolitan Municipality Smart City Kayseri mimiti dipake ku kapentingan-ageung. Pamaké alat anu nganggo sistem operasi Android sareng iOS tiasa ngundeur aplikasi mobile di Metropolitan Municipality sareng nguntungkeun sareng fasilitas anu ditawarkeun dina seueur daerah tina transportasi ka sistem informasi kota, peta sélulér, budaya sareng kasenian.


Kalayan aplikasi mobile mobile Smart City Kayseri anu dikembangkeun ku Kayseri Metropolitan Municipality, warga anu disayogikeun ku akses nu langkung akurat sareng langkung gampang pikeun inpormasi anu hoyong diaksés tina héndsét. Aplikasi hungkul, anu bakal matak genah pisan pikeun kahirupan sapopoé, parantos diunggah ka Apple Store sareng Google Play Store.

Walikota Municipality Métropolitan Mustafa Çelik nyayogikeun pentingna pikeun aplikasi seluler Smart City Kayseri ngamungkinkeun pikeun ngahontal informasi dina seueur daérah anu panggancangna. Dina menu adaki Uygulam Transportation dina aplikasi mobile, anjeun tiasa ningali beus ngalirkeun ti stasiun éta ku pamundut nomer nomer eureun sarta anjeun tiasa diajar iraha bade beus di stasiun. Upami jumlah eureun henteu dipenalkeun, lokasi telepon tiasa dibuka sareng daptar titik pangdeukeutna tiasa janten kahontal. Salaku tambahan, smartphone tiasa dianggo pikeun ningalikeun daptar sareng lilana beus anu ngalirkeun ku henteu nganggo program éksternal.

Dina menu "Transportasi" tina Aplikasi Média, anjeun tiasa ningali rute jalur, jaman miang, titik sareng ngaran dina rute éta, lokasi na beus dina jalur eta, laju dimana beus panungtungna indit, anu titik caket tikét anu pangdeukeutna, anu pangedahna sapedah dina titik beus na tram na léngkah éta ogé tiasa ningali stand taksi pangcaketna.

KULL INFORMAZZJONI BIS-SISTEMA INFORMAZZJONI BELT

Hatur nuhun kana System Citymbaran Kota di aplikasi mobile, rumah sakit pangdeukeutna, apoték, SPBU, monumen sajarah, daérah wifi bébas, notaris, ATM, masjid, sakola, tempat parkir, titik sapédah, mabok taksi tiasa ngahontal tempat anu penting. Inpo ieu inpormasi, kitu ogé jalan, jalan, lingkungan, lingkungan, wangunan jeung kacamatan, sapertos kumaha carana naroskeun ka tempat sapertos Mobile Application ayeuna gampang pisan. Kalayan ménu anu penting dina aplikasi ieu, inpormasi ti jalma anu paéh dina dinten kuburan sareng ucapan milu sedih jalma ieu ogé tiasa ngahontal alamat. Aplikasi sélulér ogé ngamungkinkeun pikeun gampang sareng gancang ngaksés inpormasi populasi sareng inpormasi kontak anu muhtar ka sakurilingna.

MOBILE NEWS FROM BÜYÜKŞEHİR

Kalayan Aplikasi Mobile, inpormasi lokasi, waktos sareng lokasi tina kagiatan budaya sareng seni anu diayakeun ku proyék-proyék ka Munisipalitas Metropolitan sareng béja ngeunaan Méwisipalitas Metropolitan tiasa diaksés. Aplikasi mobile tiasa nganggo warga ngalebetkeun tawaran sareng bantahan ka Munisipalitas Metropolitan sareng gancang sareng nuturkeun pamundutna via SMS.

Peta mobile

Aplikasi Mobile dikaranunkeun ku Metropolitan Municipality dina urutan pikeun nyandak genah pisan pikeun kahirupan sapopoé, ogé nyayogikeun jasa Mobile Map. Mobile Map ngamungkinkeun Anjeun pikeun nempo data alamat sapertos wangunan, nomer panto, kantor, sakola, masjid, apoték, rumah sakit, jalan, pelangsang dina peta. Aplikasi Mobile ogé ngameunangkeun warga pikeun gancang ngakses perobahan-parobahan nu digantung.

Pikeun ngundeur aplikasi anu dijieun pikeun alat sareng sistem operasi Android Klik di dieu.
Pikeun ngundeur aplikasi anu dijieunna pikeun alat sareng sistem operasi ios Klik di dieu.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar