Jalan Subway Jalur Yenikapı-Atatürk

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) ngembangkeun hiji proyék pikeun ningkatkeun kapasitas jalur M30 Yenikapi-Ataturk Airport, léngkah mimiti transisina kana sistem metro modéren, nu parantos dipintunkeun kana 1 sababaraha taun ka pengker.

Direktorat Sistim Rail Sisi IMM openedropa muka lembut dina ngaran Yen Yenikapı-Atatürk Airport Lampu Metro Line Lampu sareng Kampus Esenler Kanaékan Kapasitas, Pangwangunan sareng Sistim Eléktro-Mesin Panyayutan, Instalasi sareng Komisi Koperasi '. Dina kerangka subway révisi, platform bakal diperpanjang, stasion bakal digedalkeun, platform tambahan baris dilakukeun ka Stasion Kocatepe sareng jalan na ngalereskeun bakal dirévisi. Végilasi listrik, éléktronik, garis, torowongan sareng ventilasi stasiun ogé bakal dilakukeun dina karya.

Lembut kanggo révisi lagu ganda 21 kilométer na subway lampu sareng stasiun 18 bakal dilaksanakeun dina bulan Méi 15. Ku manjangkeun panjang stasiun, kandaraan subway anu dijalankeun salaku séri gerbong 2018 baris jadi runtuyan 4. Numutkeun data tina Transportasi Inc., penerbangan 5 saarah dilengkepan kana garis metro hampang, anu pangwangunanna dina 1986 mimiti na tahap munggaran diinjeumkeun di 1989, sareng dinten rata 170 panumpang diangkut.

sumber: kuring www.airporthaber.co

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar