CHP Héjo: Transportasi Master Plan Ankara urang, Sajajar Integrated Kudu sanes monorel Jeung kantun

Aya sababaraha bédana antara "transportasi" sareng "transportasi. Timbalan Ankara Nihat Yeşil; Aya harti atanapi konsép Plan Transportation Plan unda dina Hukum Pamekaran. Kamentrian Angkutan ngagaduhan otoritas dina Rencana Master di Dayeuh kami; Causingta nyababkeun kabingungan sareng kotamadya metropolitan dina hal tata kota. Aya masalah dina pangadilan administrasi.


Héjo, dina kasimpulan, nyarios:

"Rencana Orde Lingkungan di kota urang; Rencana rencana skala 1 / 100.000 na 1 / 50.000, studi analitis sareng analitis sareng tata laporan sakabéhna geus réngsé.

kituna; Rencana Lingkungan; rencana transportasi jeung kaputusan. Kaputusan transportasi jeung guna nganggo lahan parantos terpadu di Acak Urban Lingkungan Çevre Urban sareng "Nazım rencana urban acak to prepared". Atawa teu aya tipe Plan anu bebas (lama) dina tingkat rencana spasial, anu disebut "transport plan master master. De.

Sanajan kitu; "Projects Transportasi"; Rupa-rupa angkutan dijieun kalayan artos lengkep. 1 / 25.000 sareng 1 / 5000 sareng langkung sub-skala na tulisan proyék.

e.g. Jalaran jalur na hiji arah sareng dua arah, Métro, minibus sareng ruteu beus sareng stasion pikeun ngaidentipikasi sapertos kalintang pedestrian sareng sapedah kaasup jejer.

3194 No. 5 tina hukum zoning. Artikel, sedengkeun jenis rencana anu diitung bari jenis rencana anu dianggap klasifikasi sareng harti lengkep sareng can écés.

3194 hukum ditomeran 5. Dina Pasal; Sanaos jenis rencana anu dianggap salaku "kasatuan tata elen, kirangna" rencana transportasi "nyaéta kakurangan.

“Transport Master Plan”:

Samentara rencana Lingkungan anu di luhur skala luhur disampuh, dina wengkuan "Plan Lingkungan"; interaksi angkutan ngagabung sarta studi angkutan harmonized sareng laporan napel.

"Proyék Transportasi":

Ieu sadayana lembaran proyék sareng laporan lincik sacara rinci kana tipeu angkutan sareng ruteu anu digambar dina rencana master kota sareng dibahas dina koordinasi sareng rencana kota.

Patarosan pamimpin Ankara Nihat Yeşil dina agénda Majelis Nasional Majelis Turki jeung Kamentrian Angkutan nyaéta kieu;

  1. Sakumaha seueur kilométer jalur subway sareng kareta cepat jalanan ieu kaasup kana program investasi di Ankara? Sakumaha seueur km jalur anu di handapeun konstruksi?
  2. Dina program investasi; Dupi aya angkutan anu disebut Monorail atanapi Havaray, anu ilahar digunakeun di kota Europeanropa ieu sareng anu ngahijikeun kana sistem angkutan umum séjén?
  3. Naha leres pisan sumebarna sistem kareta api modern ieu atanapi Monorail, nu kurang ongkosna mahal batan subway, di kota metropolitan urang nyangsang ku cartel angkutan umum roda?
  4. Dupi aya usulan jalur proyék anu aya dina agénda ku menteri anjeun dina Ankara atanapi dikintunkeun ka kamentrian ku kota-kota ngeunaan mode transportasi? Upami kitu, dina naon tahap? Upami teu kitu, naha henteu?


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar