Tanda tangan pikeun Demirağ Sivas dikelompokeun Industrial Parabot Atıldı

Ngimpi taunan Sivas ti 40 sareng 40 nandatanganan kontrak pangwangunan infrastruktur Industrial Zone Organisasi Demirağ, nu baris ngayunkeun padamelan pikeun rebu urang.

Gubernur Sivas Hasan Canpolat Aula dina upacara tandatangan; Gubernur Davut Gül, Timbalan Sivas Mehmet Habib Soluk, Walikota Sami Aydın, Sivas Province Sénas zzesi Umum Sekretaris Mehmet Nebi Kaya, Présidén TSO Mustafa Eken, Diréktur OIZ Bekir Sitki Eminoglu bakal nyieun pagawéan infrastruktur ÖZ ER-KA Construction Inc. pausahaan jawab jawab Tuğrul Çelik siap kapanggih.

Nyarios dina upacara pamandangan, Gubernur Davut Gül nyatakeun yén zona industri anu dikelompokeun mangrupakeun mitra 3 di unggal propinsi; administrasi propinsi, kotamadya sareng kamar dagang, cenah.

Demona Industrial Organisasi Demirağ 814 héktar lahan séwangat yén Gül, “Beda ieu béda ti kacamatan industri anu diayakeun; Unggal parsél boga garis tulang tonggong. Dina basa sejen, parsél industri 224 di 224 kami boga aksés kana kareta api. Whatta naon anu ngajadikeun urang kuat sareng anu béda. Bapak Habib Soluk nyumbang kana pangwangunan jalur kareta ka parsél di unggal tahap. "

Ngingetkeun yén rencana zoningna disatujuan dina 2015, Gül nyarios, "Kami parantos nyariosna kanggo taun 40, tapi panggung saleresna ieu parantos gancangan dina taun 3 panungtungan. Persetujuan ti rencana zoning teu cukup. Taun 5, sataun 10, sataun 15 tiasa dicandak taun pas nuturkeun prosés normalisasi nasional. Ngahontal jalma anu boga lahan, nyaéta pagawéan anu saé pikeun ngabéréskeun art maranéhanana ku uang anjeun. Sawaktos eksproprasiasi henteu direngsekeun, anjeun moal tiasa dianggo. Déwan Menteri mutuskeun rurusuhan éksproprési. Di zona industri kalangkap dina taun 15 pangahirna henteu aya tempat tempat anu déwan majelis mutuskeun pikeun rurusuhan espropriation. Proyék kami dilengkepan sareng 7 parantos dilaksanakeun laleur proyék dina Juni. "

Gül nyatet yén karya infrastruktur kagungan période dua taun sareng terus:

Imiz Urang hoyong 2019 dina tungtung Séptémber 4. Naha? Ulang 100 tina Sivas Kongrés. 100 Dina taun katilu, urang kedah janten proyék 100. Urang bagikeun ieu ku masarakat. Kuring hatur nuhun ka Menteri Pendidikan Nasional İsmet Yılmaz, Menteri Mehmet Habib Soluk, pangkatatan, walikota, présidén tina Kamar Dagang, sekretaris umum sareng timnya, sareng perusahaan nu bakal nyieun infrastruktur. Nalika tempat ieu pinuh, 40 bakal padamelan rébu urang. Sivas baris ngamekarkeun ku panangan swasta. Di Sivas, sadayana anu tiasa dilakukeun seueur investasi umum ampir réngsé. Mun aya leungit, éta dipigawé. Boh dina fase perencanaan, dina fase proyek, atanapi tangtosna dina pangwangunan. Nalika swasta swasta jalan, industri bakal ngamekarkeun salajengna. Mungkin kota urang jadi auspicious.

Timbalan Sivas Soluk nyatakeun yén unggal pabrik bakal disusun ku 10 sareng 100 ngadéklarasikeun sareng ngadawuh: "Hal ieu kacida penting pikeun tiap pabrik asup kana jaringan pangereh. Kami dina posisi ngahontal palabuhan. Gigireun éta bakal 520 kami netepkeun puseur logistik. Nalika pusat logistik parantos réngsé kalayan Demirisasi Industri Demirağ, Sivas sabenerna bakal megatkeun cangkangana. Bakal aya migrasi ti luar. Sanés solusi anu sanes hijrah di Sivas. "

Walikota Aydın sareng Sekjen Kaya ogé hoyong ngaharepkeun Industrial Zone Organisasi Demirağan pikeun kota.

Saurna pidato, protokol disaluyuan antara Gubernur kami Davut Gül sareng manajer parusahaan ÖZ ER-KA Construction Inc. Tuğrul Çelik.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar