33 Piece Pikeun Dual Atawa Séwa Ku SALAY

ESRAY ngahasilkeun kargo bogie, sasis gerbong kareta sareng alat superstruktur pikeun sektor karéta api di dunya.


ESRAY Makina Otomotiv İnşaat San. ve Tic. A.Ş. dina 2013 di XULUMAS, hiji 40 'dua 20' wadah pas, 33 SGS jinis gerbong tumbuhan anu dijual sareng nyewa.

SGS JENIS WAGON

Jenis platform nyaéta gerbong nganggo jinis bogie khusus anu tiasa dianggo dina transportasi wadahna tanpa pilar. 20,30, 40 sareng 45 Kaki cocog pikeun ngangkut peti sareng panjang gerbong 13,80 m. d. Cocog pikeun ngangkut kontén kelas 20,40. 60 tiasa ngadamel wadah dugi ka panjang feét. Panjang beban gerbong nyaéta 18,66 m.

ESRAY MACHINE KOMPUTER KOMPUTUS AUTOMOTIVE. ve TİC. Inc. KONTAK INFO

Alamat: dikelompokeun Industrial Parabot Orhan ti Pegangsaan No: 9 Odunpazarı / Eskişehir / Turki
Kawat: + 90 222 236 26 00
Fax: + 90 222 236 26 04
E-Mail: info@esray.com.tr



Milarian Berita Railway

2 Komentar

  1. ersoy kéngingkeun gerbong ieu nyalira .. Tülamsaşamı didamel.

  2. ersoy kéngingkeun gerbong ieu nyalira .. Tülamsaşamı didamel.

koméntar