Ngayakeun bewara: mékanika Jalan Pakakas Wagub Gedong ku Lini Kakuatan strengthening Proyék

Jalan Bengkel Mobil Jalan Ngamukuhan Numutkeun Numutkeun Resor Gempa
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 5. Purchasing manajemén aréa

MENYANGKAN JALAN MEKANIKAL KANGGO MENGIKHIRAN KEHADIRAN EARTHQUAKE BUNGSA KERJA Karya konstruksi bakal dianugikeun ku prosedur tender terbuka saluyu sareng Pasal 4734 UU Perolehan Umum No. 19. Inpormasi anu lengkep ngeunaan lembut dirumuskeun di handap ieu.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2018 / 296378
1 of Administrasi
a) Alamat: lingkungan Gazi Medeniyyet CAD. NO: 10 / 2 44080 YEŞİLTEPE / YEŞİLYURT / MALATYA
b) Telephone na fax angka: 4222124800 - 4222124816
c) E-Surat Alamat: xnumxbolgemalzeme@tcdd.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
NANGGUNGKEUN BANGUNAN 1
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: MALATYA
c) Gawé awal: Di poé 5 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 90 ti lokasi pangiriman (salapan puluh) dinten almenak.

3- lembut
a) Tempat: ÖZALPER mah. Stasiun CAD. NO: 1 YEŞİLYURT MALATYA
b) Titimangsa jeung wanci: 04.07.2018 - 09: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar