Bewara beuli: Irmak-Zonguldak Line Zonguldak Garasi Tipe Usuk Garasi Usuk Usik

Jalan Wangunan bakal dilakukeun
Républik Turki umum Direktorat Nagara karéta Administrasi (TCDD) 2. Purchasing manajemén Service Area

Jalur Irmak-Zonguldak Garasi Garasi Zonguldak Tipe Garasi Tipe Zonguldak pangajén bakal dibéré prosedur lembut kabuka dina artikel 4734 UU No Public Law of 19. Inpo wincik dina lembut dijelaskeun di handap.
Jumlah Pendaftaran lembut: 2018 / 297526
1 of Administrasi
a) Alamat: Anadolu Pegangsaan via Behicbey YENİMAHALLE / ANKARA
b) Telephone na fax angka: 3122111449 - 3122111225
c) E-Surat Alamat: xnumx.bolgesatinalma@tcdd.gov.t
d) The dokumen lembut bisa ditempo dina alamat internét: https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

2-subyek karya pangwangunan lembut
a) Quality, tipe na jumlah:
120 m3 C 25 / 30 kelas kakuatan komprésis, normal tuang beton dicampur (kaasup beton conveying), 6 trusses hateup sareng karya sejenna
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Location: Zonguldak
c) Gawé awal: Di poé 7 ti tanggal Signing kontrak
Gawé bakal dimimitian di tempat pangiriman.
d) Gawé waktos: 120 ti lokasi pangiriman (saratus dua puluh) dinten almenak.

3- lembut
a) Tempat: xnumx.bölg TCDD Direktorat Room Rapat
b) Titimangsa jeung wanci: 10.07.2018 - 10: 30

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 18

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 18 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Ozen
Unggal taun,-speed tinggi sector rail, pamingpin Éropa dina tumuwuh Turki. Investasi di karéta, nu nyandak kagancangan ieu tina karéta-speed tinggi, terus nambahan. Sajaba ti éta, kalayan Investasi anu dilakukeun pikeun angkutan di kota, bentang seueur pausahaan urang nyieun produksi domestik. Ista kabérés yén produksi karéta nasional tren gancang sareng Turki sareng parantos dimimitian di pausahaan anu dipiceun ka pausahaan anu ngahasilkeun produksi tram domestik, lampu rail jeung subway kandaraan doméstik. Kami bungah kacida janten dina méja reueus ieu.

Janten kahiji komen

koméntar