Sasak Irmak-Zonguldak Jalur Hidrolik Kareta Jalan Kecas Jalan Kaleihan

Walungan - Sasak Zonguldak Jalur Hidrolik sarta Pangwangunan Kantor Ngalihkeun

Pangwangunan Irmak-Jalur Zonguldak Km: 2018 + 275607 Hidrol Railway Bridge and Km: 4.098.079,37 + 6.144.741,65 kalayan nilai wates 322 TL sareng biaya perkiraan 630 TL di Direktorat Umum Kareta api Nagara Administrasi Turki (TCDD). Nawar pausahaan 322 kanggo lembut karya pangwangunan jeung nawar 560 TL sareng parusahaan meunang jagoan perusahaan DEV YAPI DEMİRYOLLARI HAFRİYAT. Perusahaan 323, anu ilukeun dina lembut teh, ngalebetkeun nawar sahandapeun nilai wates.

Lembarahan ieu dilindungan ku penggalian sareng nganggo sakabéh jenis taneuh sareng penggalian 29.436,28 m3 (penggalian tina bengkahna sareng Purifikasi Sisi) (Kaasup Transportasi), 15.768 m2 Bahan tina Geocomposite Material to Railway and Works Other. Sabagékeun karya ieu 300 (tilu ratus) dinten kalénder ti pangiriman tempat.

Walungan -

Loading ...

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Ozen
Unggal taun,-speed tinggi sector rail, pamingpin Éropa dina tumuwuh Turki. Investasi di karéta, nu nyandak kagancangan ieu tina karéta-speed tinggi, terus nambahan. Sajaba ti éta, kalayan Investasi anu dilakukeun pikeun angkutan di kota, bentang seueur pausahaan urang nyieun produksi domestik. Ista kabérés yén produksi karéta nasional tren gancang sareng Turki sareng parantos dimimitian di pausahaan anu dipiceun ka pausahaan anu ngahasilkeun produksi tram domestik, lampu rail jeung subway kandaraan doméstik. Kami bungah kacida janten dina méja reueus ieu.

Janten kahiji komen

koméntar