Dua Kareta ngahiji sacara lengkep 23 luka di Peru

23 luka dina tabrakan dua karéta Peru
23 luka dina tabrakan dua karéta Peru

Numutkeun kana laporan perdana Peruvian, aparat kapulisian nyatakeun yén karéta anu mawa wisatawan deukeut Machu Picchu pencét karéta payun na 23 luka dina kacilakaan.

Tim médis anu dikirim ka tempat kajadian, ngaluncurkeun panalungtikan ngeunaan kacilakaan éta.

Rébuan wisatawan nganjang Machu Picchu, anu milik peradaban inca di Peru.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar