Ngayakeun bewara: Téknik sarta konsultan Layanan bakal narima pikeun proyék of Bursa jeung Nilufer OSB OSB Tumbu garis rail jeung Ankara-Istanbul High Speed ​​Train Line

Layanan-rékayasa sareng Konsultan bakal dilebetkeun pikeun proyék-Jalur Laju Kepocian Ankara-Bursa, Kilang pabrik Oyak Renault, Bursa OSB sareng Nilüfer OSB Jalur Jalur Kareta api
REPUBBLIKA TURKIJA DIRETTORAT ĠENERALI TAL-ISTATI FERROVJARJI (TCDD) 1. Méséran régional jeung stok control SE diréktori bahan


Ngayakeun jasa rékayasa sareng konsultan pikeun proyék-jalur Jalur High Speed ​​Ankara-Bursa, Kilang kitu pabrik Oyak Renault, Bursa OSB sareng Nilüfer OSB Jalur Kareta api Railway bakal disembarkeun ku prosedur kabuka dina lembut luyu jeung Pasal 4734 Hukum 19 Public. Inpo wincik tentang lembut dijelaskeun di handap:
Jumlah Pendaftaran lembut: 2018 / 382868
1 of Administrasi
a) Alamat: Train Station Kantor Gedong KPK xnumx.kat 3 4 Haydarpaşa / Istanbul
b) Telephone na fax angka: 2163378214 - 2163378214
c) E-Surat Alamat: xnumxbolgealimsatim@tcdd.gov.t
ç) Alamat internét dimana dokumén lembut tiasa ditingali: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

subjék 2-jasa tina lembut teh
a) Quality, tipe na jumlah:
SALVAT, PROJETT U KONSULENZA SERVIZZI Pikeun Nyiapkeun LOCATION SELECTION AND APPLICATION PROJECTS FOR APPROXIMATION 12 KM Railway.
Lokasina dina SPPA informasi salajengna sadia ti spésifikasi administrasi ngandung dina dokumén lembut.
b) Tempat: Bursa-Nilüfer
c) Lilana: 180 (ratus dalapan puluh) dinten ti tanggal commencement

3- lembut
a) Tempat: wangunan stasiun 3 315 Haydarpasa lanté kamar kalawan henteu komisi kantor / cj / Istanbul
b) Titimangsa jeung wanci: 28.08.2018 - 14: 00

ihale_dokumani_xnumx_xnumx

Ngadaptar dina situs urang kami geus diterbitkeun Ngayakeun bewara Maksud Émbaran Ngan Gantina geçmez.yayınlan naha dokumen aslina jeung aslina Panawaran Dokumén Dokumén Beda Antara Dokumén Asli geçerlidir.kaynak di resmi Warta, koran harian, kaca web institusi umum jeung organisasi.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar