Bozüyük Logistik Center Konstruksi Supply lembut Hasil

Bozüyük Logistik Center Konstruksi Supply lembut Hasil


Direktorat Umum Railway State (TCDD) 2017 / 389413 kalayan nilai wates 143.117.850,18 TL sareng perkiraan biaya 190.222.981,87 TL ka lembut Bozüyük Logistics Center Supply Supply Works, perusahaan 6 ngirimkeun tender sareng tawaran 152.800.000,00 TL sareng UGURSAL ELEKTRİK ELEKT. In. Bahan. KIRTI. MED. MOB. Beyer. Peer. San. VE TİC. A.Ş + ONH KONEKTIF KONEKTOR INC. silih rojong.

TENDER, SEKSYEN PENTING: Gedong Control Gedong, Gedong Adat Istimewa, Gedong Beurat, Gedong Diréktur Logistik, Gedong Fasilitas Sosial UNIT HARAPAN: Harga unit kalebet barang-barang padamelan anu dinyatakeun dina jadwal proposal. Durasi pagawéan nyaéta 500 (lima ratus) dinten kalénder tina tempat pangiriman.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar